0

evet aliyorum ama onlarda genelde sokak simitcileri oluyor. fazla bir sokak lezzeti yemem ben. zaten kokorec yemiyorum. pilav desen evde de olmasa aramam yani. oldugu zaman yerim ama ille de pilav yiyecegim diyr birseyim yok. o yuzden sadece simiy

0

çok acıktıysam ve eve çok uzaksam evet yerim çoğu insan tercih ediyo elbetteki evde yaptığmız yemekler kadar güzel olamaz ama yinede tüketiyoruz annem ve babam hiç hoşlanmaz hatta çok kızarlar ama belirli bilindik yemekleri yerim tercih ettiğim bildiğim bazı belirli yerler olur oralardan tüketmeye çalışırım eyer hiç bilmediğim bir şehirdeysemde sokaktaki bir kaç insana sorar onların fikirlerini alırım ona göre göre hareket ederim banada deneyim olur

0

sokak yemeklerinden bilindik veya kişinin giyim kuşamına dikkat ederek yemek en doğrusudur. çünkü kendisine özen gösteren yaptığı işe de özen gösterendir. köfte, nohut pilav, balık ekmek, simit gibi yiyecekleri genelde tüketirim.

0

aslında çok severim sokak lezzetlerini fakat önce gözlemlerim satıcıyı temizlik bu konuda hassas olduğum bir noktadır çünkü. bakarım na sıklıkla ellerini temizliyor yada eldiven kullanıyor mu yada parayı aldığı dokunduğu eliyle daha sonra yemek hazırlıyor mu diye. eğer bu şartlarımdan geçerse alıp yiyorum hem de sokak lezzetleri inanın daha lezzetli oluyor ben çok yaparım bunu özellikle yanımda kimse yokken yapması daha keyifli oluyor. hele balık ekmek yada nohut pilav bayıla bayıla yiyorum temizliğinden nasıl olsa şüphem kalmamış oluyor bende gönül rahatlığıyla yiyorum. temiz değilse zaten hemen oradan uzaklaşıyorum.

0

hayır sokaktan yemek yemem. mümkün olduğunca hatta restorantlarda bile yememeye özen gösteririm çünkü mutfağını görmüyorum nerede kesiliyor nasıl bir ortamı var görmem lazım. her şey çıkabilir her şey olabilir o yüzden mümkün olduğunca evden yemeklerimi götürürüm.

0

sokak lezzetleri kültürü gerçekten ülkemizde çok yaygın olan bir şeydir.eminönünde balık ekmek ,köfte ekmek ,kokoreç,arabalarda tatlılar gerçekten ülkemizde her şehirde karşımıza çıkacak olaylardır.sokak lezzetleri isminde geçtiği gibi gerçekten çok lezzetlidir.fakat bünyesi zayıf insanların yememesi gerçekten çok önemlidir.şimdi gerçekleri sizden saklamayacam.elbette sokakta satılan şeylerde yüzde yüz hijyen beklenemez .evet bazı satıcılarımız gerçekten çok temiz çalışıyor ama ister istemez sokak lezzeti .ancak lezzetin bu denli olmasında sokağın kokusunu içine çekmesi var lezzetlerin.ayaküstü yediğin o ekmek köfte ,balık ekmek,şam tatlısı ,tantuni bununu lezzetini o lüks mekanlarda bulamazsın.ortapişmiş dana antrikot yerken elbette bir lezzet bulursun ama gerçekten o sokağın ortasında yediğin yemeğin lezzetini hiç bir yerde bulamazsın .sokakta kalın sokağa destek verin.