0

youtube'da iyi ilgilenen insanların telefon numaralarını al ve o telefon numaraları ile whatsapp grubu kur kurumuş olduğunu whatsapp grubunda sayfanı paylaş şu an ben 76 aboneyim eğer istersen zaten istiyorum uğraşmak istemiyorum 1000 abone olurum 80 kişilik bir whatsapp grubum var daha doğrusu benim grubum değil başkasının grubu her biri kişi fazladan hesap açmış 5 hesap açan da var 10 tane hesap açan da var diyorum onlara 5 vs 5 abone katılım diyorum onları bana abone oluyor ben onları abone oluyorum böylece abone kaçıyorum sen de böyle yap bence yardımcı olduysam ne mutlu bana.

0

yani sosyal medyada ara ara kendi videolarini paylas. bazen bu ne diyr bakan arkadaslar olabiliyor. boylelikle tiklanma alirsin. tiklanma aldikca videolarin ust siralara cikar videolarin daha sık gorulmrye baslar. brgenen olursa takip eden olacaktir aralarinda. deneyebilirsin bu yontemi.

0

instagram hesabı açarak orada youtube abone olmalarını sağlayabilirsiniz . veya birçok girdiğini sitelerde linkin atıp abone isteyebilirsiniz . bazı abonesi çok olan kişilere mesajlar veya yorumlar atıp sizi paylaşmasını veya yorum atarak başkalarının görmesini sağlayın abone kasabilirsiniz.