0

allah yardımcıları olsun atanamiyacaklar yapa bilcek bi işleri yoksa bitti onun hayatı

0

üzülüyorum o kadar emek verip bitirdikleri ve bunu istedikleri için yapan insanlar için daha çok üzülüyorum.

0

ücretli öğretmenlik kalksın bak nasıl atanıyorlar. yani ücretli öğretmenlik kalkmalı, herkes hak ettiği işi yapmalı ve hak ettiği parayı kazanmalı ki eğitimde kalite artsın

0

çok adaletsiz bir durum. düşünün ya senelerce zor zar yokluk içinde okuyorsun. başarın ile en iyi yerlere gelip ögretmen olma hakkını kazanıyorsun. okulda ögrencilere bir bilgi ögreteceğim,gelistireceğim düşüncesi içerisinde
okulumu bitiriyorsun. bazı derslerin veya sınıf ögetmeni oluyorsun. fakat atanma bekleyerek hayatına devam ediyorsunuz ve umudunuz tükeniyor. ögretmenlik mesleğine sahip olmasına rahmen başka işler yapan insanlara gercekten yazık oluyor. devletin bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor. torpili olan kişiler atanırken garibanlar gene kayıp ediyor.

0

bir çok arkadaşım var atanamayan ve çok üzülüyorum onca sene onca zaman uğraş sonra evde oturmak zorunda kal. keşke daha fazla kişiye iş imkanı sağlanabilse.

1

bu ülkede bir çok meslekten atanamayan kalifiye eleman var. seslerini çok iyi duyurduklarını düşünüyorum diğerlerine göre. ama birileri halen kulaklarını tıkıyor ve çözüm yok. umarım hepsi eğitimlerinin karşılığında hak ettikleri yerde olurlar.