1

bu soruya çok geç kalmışım ama yine de geçse de bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. ama bu mesleği gerçekten meslek sadece para kazanacağı bir iş gibi sabah akşam gidip gelen öğretmenleri kutlamıyorum. onlar bana göre sıradan bir memur.
ben yüreğinde eğitim aşkı olan, öğretme çabası ile öğrencisiyle iletişim içinde olmayı seçen bütün eğitimcilerin öğretmenler gününü kutluyorum.
başta kendi ilk okul öğretmenim suhan öğretmenimin, sonra da büyük oğlumun rahmetli ilkokul öğretmeni saadet öğretmenimin günleri kutlu olsun. saadet öğretmenimi rahmet ve saygı ile anıyorum. (kendisi 23 nisan törenlerine giderken bindiği taksiye canavar minübüs şöförünün çarpması sonucu vefat etti)
hayatımdan çok öğretmen geldi geçti ama ben sadece bu iki ismi ömrümün sonuna kadar hatırlayacağım. ötesi masal bana.

0

tamam öğretmenler gününüz kutlu olsun da biz ne zaman 2019 a girdik daha 2018 de değil miyiz 2019 yazmışsın sen bunu söyleyince küçüklüğüm aklıma geldi öğretmenler gününde herkes gül getirirdi ama benim param olmadığı için getiremezdim ve hep mahcup olurdum ama öğretmenlerim sağolsunlar beni severlerdi olsun derlerdi herşey gül değil sen başarılı ol bana yeter derdi ama gerçekten de gül görürsen ne yapacak o kadar sayıda fazla gülü yarısı zaten çürüyüp giderdi sadece öğrencilerin öğretmene yalakalık yapmalarıyla sınırlı kalırdı

0

aynen öğretmenler günüydü dün tüm öğretmenlerimizin ,öğretmenler günü kutlu olsun diyorum.

1

öğretmenlerimiz baş tacımızdır.allah başımızdan eksik etmesin.onlar yarınlarımızı yetiştiren eğitim neferlerimiz sahip çıkıp destek vermeliyiz.eğitimde geri kalmış milletler yok olmaya mahkumdur.