0

kayinvalidesine gore degisir sanirim huysuz bir kayinvalideyse allah sabir versin ben mesela kayinvalidemle yasamak istemezdim acikcasi cunku benim kayinvalidem her seye mudavil olmak isteyen igneliyici laflar sokan tirip atan bir kadin ama iyi huylu kayinvalidelerde vardir eminim mesela gelin calisir ona yardimci olur evde ozaman sorun olmaz gecinilir gibi geliyor bana

0

oncelikle kayinvalideyle asla yasayamam huysuz kayinvalidesi olan varsa allah sabır versin bizim allahtan evlerimiz ayrı da ordan iyiyim herkesin evi ayrı olcak gelinin düzeni kayinvalidenin düzeni çok farklı benim arkadaşım vardida aciyordum kıza bir evin içinde yasiyosunuz onun kötü olduğunu istiyorsun sabır versin derdim evlerini ayirdilarda kurtuldu ben yaşayamam esimde olsa kusura bakmasin ))))

0

bu kişi ister kayınvalide olsun ister anne ister baba ister kardeş aynı evde çok zordur. evlendikten sonra ayrı ev kurulur ve evli çiftin yanında olan kişi kendini sığıntı hissedebilir çift de var olan kişiden kaynakli rahat hareket edemeyebilir her anlamda tabiki bu gezmek olur yan gelip yatmak olur evdeki gelir giderleri tartışmak olur evde fazladan biri varken tüm bunlar zordur. ev ev üstüne kurulmaz diye güzel bir atasözümüz var çokta doğrudur. her kime bakarsa baksın gelin kendisi de baktığı kişi de mutlu ve rahat olmayacaktır.

0

kayınvalide de gelinde istedikleri kadar iyi olsunlar birlikte yaşanmaz. herkes iyi olsun kendi evlerinde olsunlar. geline de yazık kayınvalideye de. birisi sürekli kendini misafirlikte zannedecek diğerinin sürekli misafiri varmış gibi olacak.

1

bence kayınvalide ile beraber yaşanmamalı. ister istemez tartışma çıkabiliyor. yani kısa süreli olarak kalınırsa daha iyi olur. herkesin kendi ailesi var sonuçta.

0

kayınvalidesiyle birlikte yaşayan kişilere allah her ikisine de sabır versin derim. zira zor bir yaşam onları bekliyor diyebilirim. ama hepsi aynı mı? elbette değildir. çok iyi anlaşan gelin kaynanalarda vardır.

0

nadir kısmı mutlu olabilen birleşik ailelerde görülen bir çeşittir.