0

tahammül edemediğim ikiyüzlü insanlar malesef bunlardan çok var

0

yalan yalanyalan asla tahammül edemem
yalana yalan söylemeyin

0

birçok şey var ama en önemlisi de benim yüzüme gülüp gidip arkamdan konuşulmasına asla ama asla tahammül edemem.benimle ikili oynamayacak fikirleri aynı olacak ve bana asla yalan konuşmayacak kısacası bunlar daha birçok şey var ama bunları yazdım.

1

insanların gözünüzün içine baka baka yalan söylemeleri..
insanların başka insanları küçük görmesi..
insanların düşüncelerini para karşılığı değiştirmeleri.

0

yalandan nefret ederim, bir insan kötü bişey yapmış olsa bile doğruyu sonuna kadar söylemeli.yalanın ardı arkası kesilmez, bir kere söylendi mi artık insan onsuz da yapamaz.

0

saygısız insanlara, aklı ile düşünemeyenlere, yalana, ihanete, şiddete tahammül edemem. hak yenmesine, sömürülmeye, vicdansızlığa, hayvanlara ve çocuklara kötü muameleye tahammül edemem.

0

asla tahammül edemem dediğim o kadar çok şey var ki bunlardan biri kadına ve çocuklara kalkan eller ,saygısızlık, yalan ,ihanet gibi şeylere asla tahammülüm yoktur.bence olması gereken de bu hangi insan kadına kalkan veya çocuğa kalkan ele tahammül edebilir ki malesef türkiye bu konuda almış başını gidiyor ne yazıkki olmayada devam ediyor önüne hiç bir engel konmadı

0

yalana asla tahammül edemem. vede birinin beni yada başkasını kandırmasına tahammül edemem.

0

yalan tabiki hiç bir şekilde tahammülüm yok özelliklede doğrusunu bildiğim yalanlara .

1

biri benim mesajları gördüğü takdirde görmemezlik yapanı yada beni görmezden gelenleri gıcık olurum. iki yüzlük yapanlara ayrı bir ayar olurum.

1

iki yüzlülük. birine öyle davranıp diğerine böyle davranan kişilerden nefret ederim ve asla tahammül edemem. zaten yanımda da barındırmam.

0

bi kişinin beni kandırmaya calısmasına asla tahammül edemiyorum

0

benimki keskinlikle cahillik olurdu

0

birinin benim düşüncelerime saygı göstermemesine tahammül edemem.

0

birinin benim hakkımı görmezden gelmesi ya da saygısızlık yapması