0

deger vermeyene deger vermeyecegım asla ıyıye ıyı kotuler benden uzak olsun

0

evet var inşallh asla yapman ama bu kendıme kalsın acıklamasan olur

1

iç huzurumu dışarıdan bozacak hiç bir şeye, kişi, olay veya ilişki, adına her ne derseniz müsaade etmeyeceğim diye söz verdim. umarım başarılı olurum bu konuda. tekrar dengemi kaybedip savrulmak istemiyorum çünkü, her seferinde toparlaması daha zor oluyor.

1

yapmam dediğim şey bazı insanlara güvenme konusunda söz verdim. her insana hemen hemen artık hiç güvenmiyorum. çünkü insanlar çiğ sütü emmiş her şey yapar.

2

insanlar bir daha asla ve asla hak ettiklerinden fazla bir değer vermeyeceğim diye kendi kendime söz verdim. sanırım tutuyorum da. yani en azından tutmaya çalışıyorum. bu da bir ilerleme sonuçta :)

0

dayı derdini buraya anlatıonki aq jsgwuagay

0

eşime söz verdim.. ailesiyle ilgili annesini dövecektim üstüne yürüdüm eşim tabii bana hiçbir şey demedi ama akrabaları işte sen dedi karını tutuyorsun annene atıyorsun.. muhabbeti yaptı. ben de ona bir daha söz verdim yapmayacağım tamam dedim ama ben normalde sözünü tutan birisiyim o konuda tutabileceğim hiç bilmiyorum yani kadını dövmemek için kendimi çok zor tutuyorum diyebilirim şırı bir berbat bir kadın pis bir kadın öldüreceğim zaten onu bugün çok kaşınıyor kendimi hatta zor tutuyorum inşallah eşime verdiğim sözü tutabilirim.