1

şenol güneş kimdir?

4 cevap
0

moldova ile yapılan maçta 4-0 galibiyet almamızı sağlayan beşiktaşın kaptanıdır

0

beşiktaşı şampiyon yapan 2 sene üst üste. futbolcularla iletişimi çok iyi fakat medya ve taraftarla çok iyi değil mesela trabzon taraftarı da çok sevmez beşiktaş taraftarı da neden bilmiyorum onu beceremiyor keşke güzel ayrılsa

0

şenol güneş, bir teknik direktördür. şu anda, türkiye'de süper lig ekiplerinden beşiktaş'ı yönetmektedir. aynı zamanda teknik direktörlükten önce, milli takımda kaleci mevkisinde görev yapmıştır.

0

şenol güneş futbolculuk kariyerinde trabzonspor ve a milli futbol takımımızın kalesini korumuştur, 2010-2011 sezonunda trabzonspor ile şampiyonluğu kaçırdığını hiç unutmuyorum.2000 yılının belki de tarihin en formda olan türk milli takımını güney kore-japonya ortaklığının düzenlediği 2002 dünya kupasında turnuvayı, yarı final de brezilya'ya elenip üçüncülük maçında güney kore'yi yenerek üçüncü bitirmişti ve şenol güneş yönetiminde türkiye a milli futbol takımı büyük bir başarıya imza atmıştı.şenol güneş beşiktaş ile iki lig şampiyonluğu elde etmişti, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkıp bayern münih'in eşleştiği takım olmuştu.