0

dürüst olmam gerekirse gerçekten karakter açısından ve kişilik açısından benimle uyuşmayan bir teknik direktör.ama milli takımımızın teknik direktörü olduğu için saygım sonsuz ve aynı zamanda dürüst olmam gerekirse gerçkten iyi bir hoca ve teknik kapasite , bilgi , hocalık konusunda çok başarılı.şenol güneş i türk milli takımının başında görmek gerçekten beni mutlu ediyor.her ne kadar kendisini sevmesem de .milli takım için gerçekten en iyi hoca olduğunu düşünüyorum.türkiyede bir fatih terim tutturulmuş olup başka yetenekli hocalara destek verilmiyor.bunun sonucunda türkiye futbolu hep aynı yerde devam edip ilerlemiyor hatta geriye doğru gidiyor. şenol güneş teknik açıdan başarılı olduğunu çok kez kanıtladı. beşiktaşı çok iyi yönetti. milli takıma iyi zaferler sağladı ayrıca sağlamaya devam edicek. 4 gün içinde 2 aça çıkarak ikisinde de galibiyet aldı.çoğu insan bu galibiyetleri küçümsüyor.ancak biz kimleri yendik ve kimlere yenildik unutulmaması lazım. arnavutluk küçümsenmeyecek bir takım ve moldova galibiyedi de aslında küçümsenemez çünkü istikrarlı bir sonuç olduğunun en iyi örneğidir.
türkiyenin başına lucesku gibi eski bir istikrarsız yabancı hoca yerine aslan gibi milli hoca gelmesi gerçekten çok iyi olmuştur.
düşünsenize bir savaşa katılacaksınız ve komutanınız yerli değil bence bu gerçekten çok kötü bir durumdur. bu şekilde başarılı olmak imkansıza yakındır bence.milli takımımıza milli hoca gerekliydi .ve tecrübeli iyi bir teknik bilgiye sahip hoca geldi.inşallah daha iyi yerlere gelicek güzel takımımız.
maçları izlediyseniz eğer futbolcuların nasıl bir hırsa oynadığını da göreceksiniz bunun temel sebebi kesinlikle teknik direktörtür.

0

yakalayamaz. şenol güneş mustafa denizli bunların dönemi bitti artık. yeni teknik direktör de yetiştiremiyoruz. piyasadaki adamlara bir bakın. bir gün bir takımda diğer gün başka bir takımda. ortalık çöp teknik direktör kaynıyor. yetenekli ve zeki adamlara ihtiyaç var ama maalesef onlar da biz de çok fazla yok

0

şenol güneş yönetiminde türkiye a milli futbol takımı güney kore-japonya ortaklığının düzenlediği 2002 dünya kupası turnuvasında 3.olmuştur, yarı final oynama başarısını yakalayan milli takımımız grupta da karşılaştığı brezilya'ya yenilerek final şansını kaybetmişti ve 3. maçında güney kore karşısında galibiyet görmüştü.o dönem ki milli takım oyuncuları zirve yapmış futbolculardı komple takım olarak, 2000 uefa kupasını havaya kaldıran galatasaray'lı 8 oyuncu ilk 11 forması giyiyordu hatta.yine de şenol güneş o kadronun mühendisliğini üstlenerek önemli bir başarıya imza atmıştı, şimdi aynı başarıyı yakalamak imkansız ötesi bişey değil neden olmasın ki tekrardan böyle bişey ve zaten güzel bir başlangıç yaptık 2'de 2 yaparak.milli takım jenerasyonu avrupa'ya son zamanlarda çok iyi açıldı, milli takımın önünün açık olduğunu söyleyebilirim.şu an ki kadroda merih demiral,ozan kabak,kaan ayhan, mehmet zeki çelik,okay yokuşlu, hakan çalhanoğlu, cengiz ünder,yusuf yazıcı, abdülkadir ömür,cenk tosun gibi isimlerin ileride daha da büyük bir sıçrayış yapacağından adım gibi eminim, şöyle bir şey var kadro ne kadar iyi olursa olsun takımın başına getirilen teknik direktörün de bir o kadar da çok tecrübesinin olması gerekiyor ve a milli takımımızın başında bir türk teknik direktör olması gerek çünkü sahada ki oyuncaları ateşlemek adına itici güç olması gerekiyor saha kenarında.oyuncuların yaşadığı duyguyu acıyı derinden hissetmesi gerekir ki, oyuncuların dilini anlayabilsin başarı adına ve şenol güneş de fatih terim gibi bu olayın üstesinden gelebilecek bir teknik direktörlük düzeyinde görüyorum.şenol güneş zaten buralara yabancı olan biri değil, çok iyi bir teknik direktör başarılı olacak biraz sabretmemiz ve inanmamız gerekiyor şenol güneş'e.euro 2020 elemelerinde başarılı bir şekilde tamamlayıp, euro 2020 turnuvasında olacağımızı bekliyorum.

0

yakalamaya adam güzel yönetemiyor ben olsam başka bi takım yöneticisi seçerdim bu yapamıyor