0

oncelikle bu site disinda para kazandiran siteler var ama diger iki site buranin baya asagisinda kalir. yani bie sitede kalacaksan bu sitede kalmani oneririm oncelikle. onun disinda bir anket uygulamasinda anket dolduruyorum. iste yani o da anket gelecek de. alt limiti olusturacaksin filan. yani zaten grlen anketlerde oyle fazla surmuyor. en fazla 10 dakika filan yani. yani bircok oyunlar cikti, kapandi sonradan hepsi tosuncuk olayından sonra. yani bu ciftlikbsnk olaylarindan sonra acilan oyunlarda kapatildi hep. yani soyle diyeyim cogu site dolandirici diyebilirim. bircoguna takildim ve en sonunda burada karar kildim. odememi aninda alabiliyorum cunku. birde ben bu anket uygulamasindan ziyade bu canli bilgi yarismalari oluyor ya. hadi, eleq, que, turkiye yarista, oyna kazan filan. bu 5 yarismadan simdilik ikisine yogunlastim. cunku hadi gunluk 2 yarisma yapiyot cunku.12.30 ve 20.30 da. eleq'te de saat 20.00 da oluyor yarismalari. ne fazla 20 dakika filan suruyor. ama iste oduller 15 bin 20 bin tl filan oluyor. kazananlarda cok olunca 20 kurus geldigi bile oluyor kisi basi. o yuzden fazla girmiyorum o uygulamalara. orada gecirecegim vakitleri bu sitede vakit gecirip cevap yazarim, en azindan daha fazlasini kazanirim diyorum. yani suan sansin varken dorumanide takil. ugras burada. ve arkadaslar, sitedeki reklamlari tiklayalim. cunku site ne kadar cok kazanirsa bizde kazaniriz. iki kati kazanc etkinligi ve yarismalari istiyoruz ya. site para kazanamafigi zaman bu yarismalari ve 2x kazanc etkinlikleri de yapamazlar. para olmadigi zaman nasil yapdinlar ki. site para kazanacak ki bize de yarismalar etkinlikler duzenlesinler. cevaplardaki kazanc oranlarini arttirsinlar. arada reklamlara tiklayalim diyorum ben. ve ben mumkun oldugunca reklamlara tiklamaya calisiyorum. ancak kazanmamiz bu sekilde olur yani.

0

internetten bu site hariç bir sürü şekilde para kazanabilirsiniz. mesela makale yazarak para kazanabilirsiniz. kelimeniz ne kadar çok olursa o kadar çok para kazanırsınız. ve eğer iyi bir yazıcıysanız ve makale konularında profesyonelseniz, makale yazarak aylık 4.000-5.000 tl gibi rakamlara bile sahip olabilirsiniz. ama profesyonel olmazsanız aylık en fazla ve en fazla 1.000 tl parayı ancak sahip olabilirsiniz.

0

aslında çok araştırdım ancak, çoğu para tuzağı doğru düzgün bir şey göremedim. burada da reklam yapmak istemem ama anket sitesi var bir tane yaptığım o site iyi ama çok zaman gerekiyor anket zamanları belli zamanlar oldupu içinde herzaman gelmiyor açıkcası yani internetten para kazanmak oldukça zor sitelere güven olmuyor doğrusu.

1

birçok site denedim gerçekten de bazıları çok böyle para kazanma vaadi verip kazandırmıyor. çok fazla site denedim . ringpara diye bir tane uygulama denemiştim oradan başla çok iyi kazandım. sonradan birçok değişim yapıldıktan sonra ve paraları azaldıktan sonra olmadı ahmet sor diye bir site vardı onu da bir ara kullandım. çok fazla para kazanmama rağmen para yatmadı hesabıma .yani o da bir yalan çıktı bayağı uğraşmıştım. o da yalan bu uygulama yani şu an soruma niye kullanıyorum .herkesin tavsiyesine göre iyi bir site yani kullanımı iyi parası da ödeme diyor o yüzden bence şimdilik sorumani de çok fazla aktif olmaya bak sen.

0

bu siteden şaşma derim sana sorumani candır gerisi heyecandır

0

sana soyle anlatayim. evet bu site gibi bir iki site daha var. hepsini denemis biri olarak soyleyeyim. en kalitelisi burasi. onun disinda anket siteleri var ama onu da anketi tamamladin ya da tamamlayamadin degisiyor artık o anki anketin durumuna gore degisiyor. makale siteleri var. en meshuru yazkazan. ama herkesin harci degil makale yazmak. hele ki benim gibi biriyseniz ilk zamanlar onaylanmayabilir. cunku iyi yazamam asla. kendimi geliştirmem gerek bu konuda mesela kendimi. ondan ziyade ben internetten letgoda ve instagramda kitap satışı yaparak para kazanmaya calisiyorum. hem kitap satiis hem de burada soru sorup cevap yazarwk para kazanmaya calisiyorum.

0

bu konuda birçok site mevcut, şahsen bu tür soru cevap siteleri benim en sevdiklerim oluyor, onda da kazanç oranları en yüksek site burası galiba. diğer türde bir site daha biliyorum ama adını vermem, sebebi de daha ödeme almadığım siteleri asla kimseye önermem, önce güvenilirliğini kendim test etmem gerekir

0

http://www.clicsense.con/?12929355
sitesinden ben kazandim sizde kazanabilirsiniz ve odemelerinide herzaman yaptı yine de baska siteleri incelemek isterseniz www.kazanckapida.com a bakabilirsin. ama oyle yuksek lazanclar bekleme az da olsa ise yarar kazanclar zengin etmez.