1

hayır. kesinlikle gerekmez. birine saygı duymak ve onu sevmek için onu tanımak, iyi yanlarını olumsuz yanlarını görmek ve bilmek gerekir. bunun için de 2 saat görüşmek ya da 1 günlük bir arkadaşlık "bence" yeterli değildir. zaman içerisinde yaşanılan durumlar karşısında verdiği tepkilere, aldığı kararlar ve vazgeçtiği şeylere bakılmalıdır. birini sevmek ve saymak o kadar basit olmamalıdır. sadece kan bağı bunu sağlayamaz çünkü. kan bağı olmazsa sevgi saygı olmaz, da denilemez. çünkü sevgi ve saygı kişinin sahip olduğu özelliklerle doğru orantılıdır.

1

hayır o şekilde olsa arkadaşlıklar, aşk, ya da diğer ilişkiler olmazdı. çünkü yaradılanı yaradandan ötürü sevmek vardır bizim topraklarımızda ve dünyanın bir çok bölgesinde. sadece aileye sevseniz ve saygı duysanız başka aileler kurulamaz ve insanlığın sonu gelir bir şekilde zaten. ama kan bağı olan kişileri daha çok sever ve saygı gösterirsiniz elbette ki bu oldukça doğal.

0

hayır benim o şekilde kan bağım olmamasına rağmen değer verdiğim bir takım insanlar var . o kadar iyi hoşgörülü saygılıki yani kardeşim gibiler .. kötü zamanımda yanımda olanları gördüm ya o bana yetti..

1

kan bağı ne kadar önemli olsa bile birini sevmek ve birine saygı duymak için kan bağı gerekmiyor çünkü bazı arkadaşlarımız var öyle bize saygı duyuyor ki öyle bizi seviyor kj inan ki kan bağımız olan insanlar bile bize o kadar değer vermiyor ve o kadar bizi sevmiyor saygıyla duymuyor ve birini sevmek ve saygı duymak için bence kan bağı gerekli değil.