0

iddaa oynarken dikkat edilmesi gereken pek çok şey vardır bence.ben genellikle iddaa oynarken herkesin oynadığı maçlara oynamam çünkü genelde o maçlar 1.20 oran olur ve herkes kasasını ona basar.ancak maç sonucunda bizim kasamız değilde onların kasası kazanır.gerçi sorumaniye başladığımdan beri hiç iddaa oynamadım henüz.sana önerim sistem oyanamndır.güvendiğin takımlara oynayabilirsin.illaki maç sonucu oynamana gerek yok.alt-üst gibi tercihleride kullanabilirsin.

0

idda aradabir oynarım genelde şans oyunlarında kasa kazanır bunu bilmeme rağman yinede aradabir zevkine oynarım. oynayış tarzım genel kitlenin bakış açısından farklı olarak süpriz kupon tarzı oynamaktır gelirse sağlam gelsin az geleceğine hiç gelmesin daha iyi.

0

iddiayı bir iki kere bir arkadaşım benim yerime oynamıştı . parayı vermiştim o anlıyordu bir iki kere güzel bir şeyler almıştım . ama sonra hiç konuşmadık tabi o kişiyle. yoksa ben pek anlamıyorum oradaki terimleri falan nasıl olcak kafam karışıyordu.

0

arada bir oynarım ama hiçbirindede çıkmadı çok şanssızım galiba bu konuda taktikte hangi numaralara daha yakın hissedersem onları yazarım