0

clash of clans çünkü eğlenceli oyun arkadaşlarla sohbet ediyorum. elmas gerekmiyor hileli indiriyorum böyle daha güzel ama hilesiz oynarsan bir yılı geçip geçik oynaman lazım iyi bir seviyeye varmak için ben şahsen arkadaşım kullanıyorum çünkü benim hesabım kayboldu ve dream league oynuyorum eğlenceli bir oyun görüntü kalitesi yüksek insanlarla maç yapabiliyorsun başka insanlarla sohbet edebiliyorsun para birikmiyor mecbur video izlemek zorunda kalıyoruz 30 lira veriyor güzel oyuncular 2000 3000 lira onun için yüzü geçikvideo izliyoruz onları geliştirmesi var onun için de biraz daha izliyoruz vakit geçirmek için çok güzel bir oyundur herkese tavsiye ederim. gta 5 çünkü grafik kalitesi çok yüksek hileli değil genellikle stres atmak için çok güzel bir oyun herkese tavsiye ediyorum.

0

ben daha çok buralardan cevap veriyorum. belki arada canım sıkılınca keskin nişancı oyunu var onu oynuyorum. ama sürekli burda olduğum için ona girmiyorum.

0

ben telefonumdan candy crush saga'yı oynardım. ve hala da oynuyorum. arada bir canım sıkılınca açıp oynarım.

0

suan pek oynadığım bir mobil oyun yoktur. genel olarak vaktimi sorumanide sorulan soruları cevaplamakla geçiriyorum. eskiden oynadığım mobil oyunlar 101 okey plus ve dream lige soccerdır.

0

genellikle benim telefonumda yüklü olan oyunculardan biri de okey 101 oynamayı çok seviyorum ve online olduğu için arkadaşlarımla sürekli vakit geçirebiliyorum.