1

üst düzey dolandırıcılık ülkemizin seviyesini belirlemeye yardımcı olmuştur :)

0

enayi avlama sanatı demek istemiyorum ama kandırılmaya müsait aç gözlü neslin kapıldığı dolandırıcılık sistemi

0

tosunun biri çiftlik kuruyorum siz sanal olarak hayvan alıp gerçek para yatırdığınızda verdiğiniz paralarla hayavan alıp sizin adınıza bunları besleyip etinden,sütünden elde edilen gelirleri sizinle paylaşacağız dediklerine inanıp bir çok insan çok büyük meblağlar yatırdı ortada bir çiftlik vardı göstermelik öylece kaldı tosun paraları aldı kaçtı kim bilir nerede kimlerle paraları eziyor.olan kısa yoldan çok para kazanacağız diyenlere oldu bundan ders çıkarır bütün memleketimizin insanı kolay para kazanılyorsa bu işte bir bit yeniği olabileceği fikride akla gelmelidir.hatta filminin bile yaptılar akıllarda baya yer etmişti şimdi akıllardan hiç çıkmaz.

0

ciflik bank insanlarin para yatirip sanal alemden tavuk,koyun,inek,keci gibi bircak ciftlik hayvaninizi besleyip onlardan elde ettiginiz urunleri satip para kazanmanizi sagliyodu.ama bunu dolandiricilar milletin halkin zor sartlarda elde ettigi paralari alarak yurt disina cikmistir ve paralara harcamaktadir.benim yakinlarimdan kimse boyle birseye muracat etmedi.bende olsam etmem.adamin tipinden belli dolandirici oldugu.simdi tosun denilen sahisi polisler aramaktadir. polisimiz onu er gec yakalayacaktir ve cezasini devletimiz verecektir.

0

bi ablam söylemişti ilk açıldığında. caiz olmadığını söyleyince hocalar para yatirmadik.

0

evet çok mağdur olan insanlar oldu toplum bu konuda bilinçlenmeli

0

ciflik bank vurgununu tosun lakabı ile bilinen mehmet aydın işimli kişi tarafından türkiyenin en büyük vurgunu yapılmıştır insanları sanal ciflikten hayvan alıp besleyip satmak ve bu işten yatırılan paranın daha fazlasını kazanma imkanı sundugunu idda ederek millet vekillerinden bazı kişiler hatta ünlü iş adamların bile yatırım yapmasını saglayan ve bu yatırılan paraları ilk basta fazlası ile insanlara vererek onları inandıp daha fazla para yatırmalarını saglamıstır yatan paralar sonucunda büyük bi vurgun yapıp ülke dısına cıkmıstır dünya genelinde kırmızı bültenle arama kararı olan bir sucludur

0

saçma bir oyundu.. birde para yatıranlar sayesinde güya çiftlik kurulmuş da... işte o çiftlikten gelecek kazanclar tekrar oynayanlara geri dönüş olacakmis daaa... saçma sapan bir işti zaten. altında nasıl bie çapanoğlu aramadılar hala hayret ediyorum. ve yakınımdaki insanlardan da para yatıran olmadı.

0

tosuncuk lakaplı dolandırıcı çeşitli vaadlerle insanların paralarını aldı ve büyük bir servet sahibi oldu. şimdi gününü gün etmekle meşgul. hayır çevrem kendine zor yetiriyor parasını dolandırıcalara paraları olmadığı için dolandırılamadılar çok şükür :)

0

saçma bir olay yakınımda para yatıran olmadı