0

bence hiçte öyle değil çünkü buraya belli bir ücret yatirmiyorsunuz o yüzden endişelenmeyin.

1

burada sizden bir para talep edilmiyor ilk olarak . kaybedeceğiniz bir şey yok. çiftlikbankda sürekli bir yatırım ve risk söz konusu duyduğum kadarıyla. burada en fazla emeğiniz boşa gider. o da kopya içerik yapmadığınız ve ban yemediğiniz sürece mümkün değil şimdilik. büyük paralarda söz konusu değil. alt çekim limitide oldukça düşük. gerçek yarışmalarla ve gerçek paralarla dönüyor burada siatem. en azından bugüne kadar öyle oldu.

0

ortalama 2 haftaya yakın bir sürecte burdayım. yaklasık olarak 100 tl üstünde bir gelir elde ettim. bu sistemin ciflik banka uzaktan yakından alakası yok. ödemeler gününde yatıyor. ciflik bank bizden para talep eden bir sistemdi. fakat sorumani.com sizden ve bizden hiç bir sekilde para talep etmiyorlar. kimsenin hakkını yemiyor ve yedirtmiyorlar. bu sayfaya sonuna kadar güvene bilirsiniz. sorumani ekibinden size bir zarar gelmez. gelirse beni bulun ben karsılarım zararınızı. bu kadar net konusa biliyorum. çünkü farkındayım ki sayfa güven sorunu yaşamıyor.

1

çiftlik banka benzemesi için her şeyden önce bir para talebinin olması gerekir. bizim yatırdığımız paraları alıp yurt dışına kaçmaları gerekir. :) para ödemediğimize göre böyle bir ihtimal yok. :)

bir site kurmak, giderlerini karşılamak, sonra bu kadar insana kazanç sağlamak çok da kolay bir şey değil. vaad edilen kazancın ödenmemesi bütün emeklerini ve masraflarını heba eder. güven sağlamaları gerekir ki site varlığını sürdürüp büyüyebilsin.

en kötü ihtimalle site kapanır ve yazıp çizdiklerimizin karşılığını alamayız. ben zaten yazmayı sevdiğim, orada burada klavyemi tıkırdattığım için çok da bir kaybım olmaz. :) ödeme alırsam zevk aldığım bir hobimden para kazanmış olurum.

2

kim dedi ve neye dayanarak dedi ? site bizden hiç bir şekilde para talep etmiyor aksine bize para veriyor sadece siteden bahsettiğiniz insanlar oldu sanırım bu tamamen onların ön yargısı bu tarz başka bir sitede daha üyeliğim var ora içinde aynı şeyi söylediler fakat hiçte öyle olmadı aksine 2 kere ödeme aldım ve 3. ödemem yolda. bu sitenin kazanc ortalaması daha yüksek diye bu siteden para kazanmaya devam edeceğim o yüzden