0

evet işte tam anlamıyla çözmüş bulunmaktayım yaklaşık olarak 5 aydır sd bulunmaktayım siteyi bulmuş olmam youtube kanalı sayesinde buldum ve o gün bu gündür sitede para kazanmak uğruna çalışıyorum guzrlnkazanclsr elde ettim bu sitede inşallah kazanmaya devam ederim allaha herkese bol kazançlar nasip eylesin herkese kolay gelsin seviyorum sizi..

0

sitenin çoğu özelliğini biliyorum ama ben sitede soru soramıyorum soru sormak istiyorum giriyorum beyin bedava modu aktif bu modda soru soramazsınız sadece cevaplayabilirsiniz diyor bu moddan nasıl çıkıcam ben sanırım sitede sadece onu bilmiyorum onun dışında eksiklerim olduğunu düşünmüyorum

0

siteye ilk geldiğim zaman tek kadar iki kelime cevap verip birer kuruş alıyordum ve bu site kazandırmaz diyordum ama zamanla gözlükleri bile hazır cevaplar vereceğimi anladım ve sitenin tekniklerini ve nasıl daha fazla kazanacağımı öğrendim.sitenin arayüzünü bilgilerini soru yerini daha çok kazanç veren bölümünü öğrendim sırası ile zaman ile şu anda siteyi fazlası ile çözmüş durumdayım. site yönetimi ise çok güleryüzlü ve anında yardım ediyorlar siteyi çok beğendim ve birkaç aydır buradayım burada olmaktan mutluyum fazlası ile siteyi çözdüm bundan eminim. son zamanlarda site yönetiminin aldığı kararlar ile 2x kazanç etkinlikleri fazla kazanç etkinlikleri yapılıyor ve site yönetimi yazarlarına fazlası ile para kazandırıyor böyle etkinliklerin yapıldığı zaman site yönetimine çok teşekkür ediyorum ve sitede sürekli aktif olmaya çalışıyorum.

0

evet bu sitenin herseyini bildigimi dusunuyorum yani mesela bildirimi nasil silebilirim onu biliyorum bildirime nasil bakabilirim onu biliyorum konulara nasil bakabilirim onu biliyorum birinden gelen mesaja nasil bakarim onu biliyorum birine nasil mesaj atarim onu biliyorum kazancima nasil bakarim onu biliyorum profilime bakmayi da biliyorum sitede kopya icerigin, baska yazarlarin cevaplarini ufak degisiklikler yaparak, kelimelerin yerlerini degistirerek, es anlamlilarini yazarak gelir etmenin de sitede yasak oldugunu biliyorum. herseyini biliyorum daha saymadiklarim bir suru seyler var.

0

ben bu konuda yeni olmama rağmen siteyi tam anlamıyla öğrendim gerçekten bilgi edinme konusunda çok iyiyim çok farklı şeyler var benim cevabını bilmediğim bir çok soru vardı hepsinin cevabını okuyup öğrendiğim bilgi edindim bundan daha güzel ne olabilir ki veyahut çok sorulan sorulara cevap verdim ve karşılığında para kazandım gerçekten çok memnun ve çok güzel bir site hem bilgi dinliyorsun hem para kazanıyorsun ben bu sistemi ,bu siteyi çok sevdim ve tam anlamıyla öğrendim

0

evet şu anda sorumani sitesini tam anlamıyla öğrenmiş bulunuyorum çünkü bu siteye alışmak pek zor olmadı benim için çünkü daha önce benzer bir sitede olduğum için bana hiç zor gelmedi ama bir başka nedenlerle kazancı az olduğu için ve yazarlara pek önem vermediği için o siteyi bıraktım şu anda sorumani sitesine yazar olarak giriş yaptım ama ben bu sitede çok memnunum ve çok çabuk alıştım uğraştıkça ve zaman harcadıkça güzel kazançlarınız da oluyor süper bir sitedir.

1

yeni üyeyim bir haftaya yakındır ama hemen hemen öğrendim. sayılır hepsini tabii daha parasını almadım 1 ayında olduktan sonra tam kavrayabileceğim.

1

hayır iki gündür buradayım sadece cevaplamaya çalışıyorum daha çok . özellikle şu %5 fazla kazanç yazanlar daha çok ilgimi çekiyor.

1

ilk kuruldugu zamanlardan bu yana sitede uyeyim ben. o yuzden hemen hemen herseyine hakimim diyebilirim. site ne asamalardan gecti, nasil sorular soruldu hepsini biliyorum.