1

iki farklı seçenek arasında kaldıysam bilemiyorum benim için zor olur daha çok.. ikisini de seçemeyebilirim. çünkü bir şeyler benim için artık seçenek olduysa demekki o kadar önemsediğim bir şey değildir. ama yine de içimdeki sese değil de mantığıma hangisi daha çok uyuyorsa onu seçerim. ilki veya ikinci farketmiyor..

1

iki farklı seçenek arasında kalırsak her zaman içimizdeki sesi dinlememiz gerekir içimizdeki ses nediyorsa ana kulak vermekte yarar vardır

0

ben genelde ikinciyi seçiyorum ve yanlış yapıyorum çünkü benim ilk aklıma gelen mutlaka doğru çıkıyor ama bir an bir boşluğa düşüp ikinci seçeneğe olumlu bakıyorum ve genellikle de iki seçenekte yanlış oluyor.

1

2 farklı seçenek arasında kaldığım zaman benim çok düşünmem gerekiyor eğer ilk aklıma gelen şey düşündüğüm zaman doğru buluyorsam ilk aklına gelen şeyi seçerim ama seçtiğim şeyin üstünde biraz düşünmem gerekiyor çünkü eğer düşünmesem yanlış karar verebilirim onun için düşünüp doğru karar vermek için ilk aklıma geleni de son aklıma geleni de üstünde düşünmeden karar vermem.