0

hababam sınıfı serilerinde en sevdiğiniz karakterler kimlerdir? neden?

Karakterlerin detaylı analizini yaparak paylaşabilir misiniz?

7 cevap
0

inek sabancı çok severim damat ferit severim güdük necmiyi askere giden biri vardı ismini hatırlayamadığım onu severim . tabiki mahmut hoca canımdir . adile teyzeyi çok severim . okula gelen müfettişe bayılırım . ayşen guruda severim

0

hababam sınıfı türk sinemasının temel taşıdır, sevmeyeni yoktur hiç. bu filmin serilerinin hayatta bir daha karşımıza çıkmayacağı gerçeği bizleri üzüyor.güdük necmi karakteri ile filmin başrollerinden olan ve uyanık bir genç öğrencinin canlandırdığı karakter inek şaban ile filmde çok uğraşmaktadır ve yer yer onu çıldırmaktadır. özellikle kız seni bekliyor gel şaban diyip ineğin yanına götürdüğü sahneye çok gülüyorum, bir de felsefe dersinde kapıya vurarak şaban'ın babası sıfatında içeri girip şaban'ı tokatladığı sahne unutulmazdı hiç.güdük necmi karakteri ile kalpler de hep yaşayacak büyük usta halit akçatepe'yi anıyor huzur içinde yatmasını temenni ediyorum. hababam sınıfının bir diğer komik adamı inek şaban karakteri ile kemal sunal'dır, inek şaban'ın başı derttedir hep kızlarla :) bu repliği aklımda taze hâlen. altına kaçırıp yataktan çıkmaması sahnesi çok komikti, badi ekrem'in gülleyi kaldır demesiyle kalkmıyor repliği de çok komik çok hoştu inek şaban'ın.huzur içinde yat büyük üstad. damat ferit'i unutmayalım, tarık akan'ın can verdiği karakter filmin üçüncü atlısı. güdük necmi ile birlikte planlar hazırlayarak fenerbahçe maçına gitmeleri, kopya çekmeleri ve her taşın altından çıkması filmde rolünün büyüklüğünü arttırmıştı.hafize ana rolü ile adile naşit ve kel mahmut rolüyle münir özkul filmin ağırbaşlı oyuncularıydı ve filme çok renk katan isimlerdi. bedenci badi ekrem rolüyle en çok güldüğüm isim şener şen'i de hiç unutmadım.tarık akan,kemal sunal,halit akçatepe,adile naşit ve diğer hayatını kaybeden onlarca isim huzur içinde uyusunlar onları çok seviyorum.

0

sonuna kadar inek şaban çok seviyorum onu

0

hababam sınıfı filminde en sevdiğim karakterler, inek şaban ve güdük necmi'dir. birbirine takılmalarını sırasında beni güldürdükleri için.

0

adile naşit ; sevgisini her şekilde gösteren zor durumda kalacağını bilse de yardım etmekten vazgeçmeyen gönlü yüce kadın.

0

en çok inek şaban karakterini seviyorum

0

inek şaban . kemal sunalın sıkı bir takipçisi olarak o karakteri sevmemem ayıp olur çünkü :)