0

çözüm süreci gündem oluşturmak için haklarında çıkan iddaalari ve üzerlerinde ki bazı şeylerin örtülmesiydi. koca devlet bu, çözüm sürecini olumlu mânâda bitirebilirdi ama niye böyle bir şey oldu anlamadım. doğu bölgesinde herşey devletin elinin altında, amerika'nın avrupa'nın teröre yardımlarına rağmen iyi işler atacağını hissettirmişlerdi bana. koca bir devlet yönetimi yapmak da kolay değil, onlara da hak veriyorum kiminle neyle uğraşacaklarını onlar bile şaşırıyor.

0

çözüm sürecinde neyi çözmeyi hedeflediler, neyi çözdüler anlamadım. tam terörü bitireceğiz, az kaldı derken barış oldu. terör o sırada adam ve mühimmat depoladı, bitmek üzere olan terör yine güçlendi ve şu an yıllardır yine bizimle savaşıyor ve bitmediler daha. teröristle barış olmaz, en büyük kanıtı da bu. neyse hayırlısı olsun yani

0

ya neden böle sorular var ben anlamadım gerçekten sadece sizin için demiyorum yanlış anlamayın burda kopyala yapıştır yapmak yok ama sorumani yapmayalım kurallari çiğnemeyelim ama bize milletin yaşını hayatını soruyorlar biz nereden bilebilir iz milletin yaşını hayatını söyler misiniz bize ben şahsen milletin hayatını bilmiyorum google'dan bakılarak özetleyen insanlar var bende bakıp ozetliyorum bazende bildiğim şeyleri yazıyorum ama gerçekten sanatçıların yaşı hayatı oyuncuların yaşı hayatı yada ingilizlerin yabancıların şeyleri ne alaka sorular çok zor gerçekten arkadaşlar okuyordur soruyordur ama bize zor geliyor şahsen bana çok zor geliyor bu sorular bazen işte çok güzel gidiyor diyorum bildiğim sorular bazende geneli diyorum .

0

çözüm süreci sizce de çok geride kalmadı mı? biraz daha güncel sorular sorabilirsiniz.