1

valla babam aşçı yani küçüklükten beri garsonluk olsun türlü türlü lokanta restaurant işlerinde görev aldım . hatta asker de bile şef garson olarak görev yaptım . mutfağa girip te aşçı bulut abiden az birşeyler kapmadik . sağolsun oda herşeyi söyleyip gösteriyordu .

1

yemek yapmayı göre yaşım biraz da olsa da 16 yaşındaymış sahsen fazla ileri gitmez sende erkek olmama rağmen kendimi doyurabilirim aç kalmak yerine insan birkaç şey yapıp karnını doyurmak istiyor ve sadece yaptığımız yemekler o zaman güzel olur çünkü bir insan tek başına kalmadığı sürece güzel bir şeyler yapamaz bir söz vardır insan en iyi kendi başına öğrenir diye bu sözlerle yola çıkarsak yemek yapmanın tek çözüm yolu pardon güzel yemek yapmanın tek çözüm yolu yalnızken zorunlu olduğumuz bir zaman yemek yapmaktır çünkü o zaman yemekler hem daha tatlı hem daha güzel olabilir

1

evet yemek konusunda kendime guvenirim her seyi yapabilcegime inaniyorum

1

hayır tabikide tam değil çünkü kendi yaptığım yemekleri beğenmiyorum. ben yemek yapmayı biliyorum ailedeki herkes yiyor ama ben kendim yaptığım yemeği sevmiyorum yani bana tam olarak lezzetli gelmiyor.

1

yemek yemeyi de yapmayı da severim. yemek yapma konusunda kendime güvenirim. uzun zamandır yemek yapıyorum bu yüzden elim yatkın. yemeklerimi yiyenler yemeklerimi çok lezzetli bulurlar. yemek yemek herkesin yapabileceği bir şey değildir. sadece tecrübe de yetmez gerçekten el lezzeti diye bir şey var. yemek yapma konusunda kendime güvenim tam kısa sürede birçok yemek yapabilirim. hem de yeni şeyler öğrenmeyi çok severim beğendiğim tarifleri merak ederim ve bu yüzden de yaparım. yemek yaparken kendimi de mutlu hissederim sinir ve stres kalmaz bende.

0

evet hani yemek yapma konusunda kendime güveniyorum ve küçük yaşta da yemek yapabiliyordum şu anda yapıyorum. annem de artık alışmış yemekleri bana yaptırıyor ve gerekçesi de şu yemeklerimi çok beğeniyormuş öyle diyor :)