0

bir fenerbahçeli olarak bu sene şampiyon m.başakşehir olur bence başaksehirin kadrosu guzel iş yapıyo hatta butun futbolcular öyle fb gibi değil basaksehitlrin hic borcu yok futbolcularıda iyi yani kisacası takım cök iyi evet ligde 34 puanda 1. siradalar 2. donemde ayni sekilde oynamaya devam ederlerse 1.liği vermezler ve bu sene şampiyon olurlar.

0

bence bu sezon şampiyon olacak takım başakşehir'dir. bu sezon başakşehir çok iyi işler becerdin söyleyebiliriz teknik direktör ile beraber robinho'yu transfer ettiler. zaten başakşehir'in bu senenin transfer olacağına inanıyordum yani süper bir kadroları var sağ kanatta edin visca var sol kanatta adebayor var forvet arkasına emre belözoğlu var yani emre belözoğlu mükemmel bir oyuncudur oyun kurabilen çekebilen frikik kullanılan penaltı kullanabilen ara pas atabilen bir oyuncudur keşke emre belözoğlu fenerbahçe geri dönse her neyse eğer başakşehir şampiyon olamazsa ben kasımpaşa'nın şampiyon olacağına inanıyorum kasımpaşa'da bu sene çok iyi oynuyor eğer en son kasımpaşa'da olmazsa trabzon şampiyon olabilir.

0

süper lig'de 2018-2019 sezonun şampiyonu galatasaray olacaktır, her ne kadar garry rodrigues, eren derdiyok ve serdar aziz takımdan ayrılmış olsa da.eğer ki bu üç ismin bölgesine yerlerini dolduracak transferler gerçekleştirirse galatasaray yarışta çok iddialı bir konuma gelecektir, başakşehir'i beşiktaş'ı ve trabzonspor'u türk telekom arena stadı'nın yeşil çimlerine konuk edecek ve de bu büyük bir fikstür avantajı demektir galatasaray için ligin ikinci yarısına adına.galatasaray'ın en büyük kozu taraftarı ve fatih terim'dir, bu sahneleri bir çok kez oynayan bu kulüp geride kaldığı yarışta öne geçmek için her türlü silahını kullanacaktır.yayıncı kuruluş başakşehir'in şampiyonluk yolunda ki zirve yarışını birincilikle taçlandırmaz çünkü galatasaray beşiktaş trabzonspor fenerbahçe ve bursaspor gibi ülkemizde şampiyon olmuş kulüplere nazaran başakşehir'in taraftar kitlesi yok denecek kadar az, bu haldeyken ligin seyrini değiştirecek mücadelelerle başakşehir'in ilk üçte yer alacağını ama şampiyon olamayacaklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.şampiyonluk yarışında galatasaray'ın en ciddi rakibi isimat mirin ve burak yılmaz transferlerini gerçekleştiren beşiktaş olacaktır, ikinci yarıda minimum hata yapacak bu iki takımdan kimin şampiyon olacağını göreceğiz.

0

hükümet federasyon el ele haydi başak finale
galatasaray ve başakşehir arasında gecer 2018/2019

0

ben iki seçenek sunacam birincisi beşiktaş , ikincisi ise ; başakşehir bu ikisinden birinin şampiyon olacağını düşünüyorum .

0

bu sene şampiyonluğun bayağı bir adayı var üç büyüklerin eskisi gibi işi kolay değil başakşehir kasımpaşa antalya trabzon göztepe gibi bir sürü takımım daha şanslı var üç büyüklerin eskisi gibi oyuncuları da yok

0

galatasaray olacak bence hakediyo sonuna kadar

0

fenerbahçe olmayacağı kesin :(

0

top yuvarlaktır şimdiden konşmak erken diye dusunuyorum

0

galatasaray olacağını düşünüyorum tekrardan

0

bence ligin sonunda ipi göğüsleyen galatasaray olur. takım dış saha performansını düzeltirse, şampiyon olmamak için nedeni yok.

0

galatasaray’in ilk yarida ciddi kadro takviyesi ile ve sl elenip eufa yolunda devam ederse her 2 tarafta basarili olacagini ligtede sampiyonlugu gogusleyecektir.

0

2018-2019 yılı şampiyonu başakşehir olur diye düşünüyorum. çünkü hiç bozulmayan bir kadroları var. kadrolarına sadece takviye yapıyorlar.
ayrıca 4 senedir şampiyonluk yarışındalar. bu sene şampiyon olurlar diye düşünüyorum.