0

son transferlerle galatasaray çok rahat şampiyon olur

0

spor toto süper lig'de şampiyonluk adına avrupa kupalarına katılmak adına ve küme düşme hattından kurtulmak adına çok büyük bir mücadele veriliyor, herkes herkesi şaşırttıcı bir şekilde yenebiliyor.beşiktaş'da portekiz'li yıldız pepe'nin gidişiyle bir stoper ihtiyacı vardı, bu ihtiyacı isimat mirin'i transfer ederek sağlamış oldu.sezon başında negredo'yu satarak forvet hattında bitirici golcü futbolcusu yoktu, devre arasında avrupa kupalarından da olup elendiler ellerinde tek lig şampiyonluğu kaldı.devre arasında burak yılmaz transferi ile forvet hattında güçlenme yaptılar, yine de şampiyon olacağını sanmıyorum beşiktaş'ın.başakşehir devre arasında robinho'nun transferi ile güçlense de ilk üçe anca girecektir, yayıncı kuruluş buna el atacaktır.spor toto süper lig'de şampiyon olacak takım galatasaray olacaktır, bir iki takviye ile kadro toparlanacaktır ve güçlenecektir ama bu galatasaray'ın başında ki yönetime bağlı, pasif kalmamaları gerekir yine.

0

ibb yi şampiyon yapmak için tüm şartlar olgunlaştı ancak gönlüm trabzonspordan yana

0

suan için favori gösterilen takım bence basaksehir olarak görünüyor ama peşinden trabzonspor,galatasaray,malatyaspor,kasimpasa,besiktas gibi takımlar gelmektedir.benim görüşüm anadolu takımı olsun bu yil diye ama bakalim çok çekişmeli bir sorun olmazsa basaksehir götürür diye dusunuyorum bende.ikinci yarıda güzel iki oyuncu olarak nokta atışı yapan basakşehir bu senede zoluyacaktir bunu.

0

spor toto süper lig de bana göre başakşehir böyle oynamaya devam ederse kesinlikle şampiyon olacaktır.ancak geçen senelerde olduğu gibi son haftalarda yine puan kaybetmeye devam ederse bana göre beşiktaş veya trabzonspor bu sene şampiyonluğa daha yakın taraf gibi gözüküyor.dün başakşehir galatasaray maçını kazansaydı eğer, ben başakşehir'in kesinlikle şampiyon olacağını garantilemiş gibi hissederdim. ancak başakşehir elindeki maçı verdi diyebilirim.maç 1-1 berabere sonuçlandı bana göre kötü bir sonuç değil, ancak başakşehir kendi evinde eksik galatasaray bulmuşken gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum.şu an başakşehir ve galatasaray arasında tam 8 puan fark bulunmakta, başakşehir diğer takımlara ise 9 puan fark atmış durumda ancak bugün beşiktaş ve trabzonspor arasında bir futbol maç oynanacak ve başakşehir bu maçın berabere bitmesini istiyordur.

0

bence galatasaray olur. çünkü şampiyonluğu en çok isteyen ve kenetlenen her zaman şampiyonluğa oynayan tek takim galatasaray kasımpaşa,başakşehir gibi takımlar ligin sonlarında düşüşe oynar şampiyonluğun en büyük etkeni taraftardır. yaşanan sakatlıklar verilen cazalar galatasaray taraftarını daha da kenetlendirdi ve şampiyonluk icin en buyuk aday tek sıkıntısı suan bi forvet onuda aldımı bu is biter

0

bence bu sene süper lig'de beşiktaş ve başakşehir den biri şampiyon olabilir. beşiktaş şuanda başakşehir den iyi değil ama sonra haftada adem ljajic performansi beşiktaş liları sevindirdi ayrı yeten güven yalçın ve dorukhan tokoz ve fatih aksoy başarılı bir şekilde oynadılar eğer beşiktaş devreye kadar çok puan kaybetmez ve iyi transfer ler yaparsa bu sene şampiyon olabilir. galatasaray ve fenerbahçe için zor ama galatasaray in biraz şansı var bu hafta sonu ki maçı kim alırsa daha iyi olur.

0

başakşehir bu gidişle şampiyon olur mağlum 3 büyükten bu sezon iş çıkmaz