1

bu sitede hakkaniyet açısından, adalet açısından, emek açısından, iyi olduğu kanaatindeyim. zaten olması gereken bir durum. yoksa saçma sapan yazılarla ve ilgisiz cevaplarla sürekli yazılır durulurdu. ayrıca imla kuralları yok sayılırdı ki bu durumda hiç güzel olmazdı. çok güzel bir uygulama oldu. teşekkürler sorumani.

0

kendilerine allah'tan rahmet geri kalanlarına baş sağlığı diliyorum. ayrıca tekrar üye olup kurallar çerçevesinde yazsınlar ya da soru sorsunlar. kimsenin hakkına girmesinler.

1

hâla bile bile yüklü miktarda yazım yanlışı yapan ve imla kurallarına uymayanlar var. gördükçe sinir oluyorum. 24 kişi galiba engellenmiş. bence az, daha fazla kişi engellenmeli bence

0

bence de haksız rekabet olmaması açısından gitmeleri gerekiyor

0

güzel türkçe'mizi kötü bir şekilde kullananlara az bile. öğretmenler öğretmek için o kadar uğraşıyorlar. kusura bakmasınlar da o kadar öğretmenden ders alıp gelip burada kullanmaktan aciz ise zaten insanların arasına da girmesin.

0

tanımıyorum ki hiç birini onun için düşünmeye değer pek bişey yok diye düşünüyorum hem bir tek dilimiz var iyi kullanmak gerek

2

olması gerekir yoksa site içerisinde düzen kalmaz, hiç bir şey oturmaz ve burası başvurulan bir bilgi kaynağı olmaz.