1

ben ve ailem dört mevsim yiyoruz. hatta dondurma değil buzlu içeçekler bile içiyoruz. ben kişinin yapısı ve çocukluktan alıştırılmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. hayatım boyunca asla soğuk şeyler arkasına ılık su içmedim mesela. ya da özellikle yazları kıtır kıtır buz yerim hiç durmadan.

1

günümüzde dondurma her mevsimde var ve kış aylarında bile dondurma yiyen vardır. ama bizim ailede biz mayıs ayında dondurma yemeye başlıyoruz o da tek tük çocuklara çok fazla vermiyoruz çünkü benim çocuklarım dondurma yediği an boğazları şiş hasta oluyorlar onun için genellikle en çok yaz aylarında sıcağın altında da çok dondurma yiyoruz.

1

dondurma her mevsim yenilir ama kışın bünyemiz biraz hassas olduğundan hasta olma olanağımız yüksek oluyor.

1

dondurma yemenin bir mevsimi yok has gerçek dondurma her zaman yenir sadece süt, su ve şeker ile yapılan dondurmalar her zaman tüketilmez.

0

dondurma her mevsim yenebilen bir tatlıdır ancak nedense toplumda sadece yaz aylarında yenilebilir gibi bir algı çıkarılmış durumda ancak artık herkesin evi hemen hemen kaloriferde sıcak dışarıda harcadığımız vakit çok az düşünüyoruz bile eskilerdeki gibi bu yüzden yaz kış dondurma tüketebiliriz gönül rahatlığı ile...

1

bence dondurma sıcak yaz aylarında yenmeli aksi halde hasta olursunuz.yazın zaten sıcakta serinlemek için dondurma yenir.