0

benim çevremde insanlar hayvanlara iyi davranıyorlar hatta parklarda kedi ve köpekleri kulübe benzer yerler yapılı önlerinde de kedi maması,köpek maması ve su kapları var tabi içleri dolu hatta evlerin önüne su kapları ve yiyecekte koyuyorlar parktan ne zaman geçsem mama kaplarını hiç boş görmüyorum.hatta geçen akşam dışarı çıkmıştım mazgalların altından kedi sesi geliyor diye itfaiyeyi aramışlar herhalde kediyi çıkarmışlar çünkü mazgalı kaldırmışlar şerit çekmişlerdi.

0

bulunduğum yerde sokak hayvanlarına karşı hiç iyi davranmıyorlar bunu çoğu kez kendim şahit oldum şiddetlerini gördüm zehirli yemek bırakıp kaçanları gördüm çoğu kez şikayet ettim bir çok yere başvurdum kısmen de olsa bunun önüne geçebildim ama bulunduğum yerde bu çevredeki insanların hiçbiri hayvanlara iyi davranmıyor hayvanlara karşı hiçbir saygıları yok hayvanların kendilerine özel yaşam alanları yok yaşama özgürlükleri yok bu konuda anlamadığım tek şey hayvanların size ne gibi bir zarar olabilir ki yoldan geçen bir hayvana neden zehirli yiyeceklerle öldürmek isteyesin ki bu zihniyetteki insanların hepsi birer hayvandır bence

0

ben ankara’nın mamak ilcesinde yaşıyorum. burda hayvanlara yardım amaclı kösebaşlarına yemek ve su koyuluyor. bunu hemen hemen tüm mahallelerde yapan temiz kalpli iyi insanlar var. iyi insanlar iyiki varlar.

0

gerçekten yürekten sahiplenip , koruyup kollayan da var. amamalesef çok hor davranan da var.