0

genelde neredeyse tüm konularda bilinçsizler. ne kendilerini düşünürler ne de çevrelerindeki insanları

0

yeni nesil doğayı çevreyi korumakta yeterli ilgiyle alakalı değil, bilinçli insan toplumda birşeyler için kolları sıvar ve insanların kaçındığı gerçekleri sunar,eğitir.

0

yeni nesilin bazı konularda cahiliyeti ıslasa bazı konularda çok bilinçli buluyorum eski zamanlarda insanlar haberleşmekte zorlanırken şimdi ise internet aracılığı ile istediklerinde noktayla iletişim kurup görüntülü konuşup yada istedikleri tüm bilgilere anında sahip olabiliyorlar.ve tüm bunlar zaman kaybettirmeden oluyo.merak ettikleri herşeyi öğrenebilecekleri bir ortamda yetişiyorlar.eski zamanlarda ise insanlar sadece kulaktan kulağa ve daha çok zaman harcayarak insanlardan duyarak bilgi alırlardı.şuan daha sosyal ve aktif bir dönemde yaşıyoruz.

0

günümüz teknolojileri çok ilerlediği için,artık insanlar bilmedikleri her şeyi internet'ten öğrenmek konusunda çok şanslı dolayısıyla bilinçli kesim daha fazla. ama tabi bir o kadar bilinçli olmayan insan mevcut.

0

bilinçsiz insan maalesef ki çok fazla. neredeyse hemen her konu da diyebilirim. çocuk yetiştirmekten tutun alışveriş yaparken bile bilinçsizce davranıyoruz.

0

bilinçli olani da var olmayani da bilinçli olmayip bilinçli gözükmeye çalişan çok