0

öncelikle kitap okuma hizi kisiden kisiye degisir. mesrla ben pek vskit bulamiyorum. isyerinden 8.30 da cikiyorum. eve gidince ev isiydi gucuydu derken pek kitap okumaya firsat bulamiyorum. yani ben bir yilda 5 kitap okursam öpüp basima koyuyorum. ev ahalisi kalabalik olunca pek firsat bulamiyorsun kitap okumaya.

0

ayda 2 kitap bitirilse bile yilda 24 kitap yapar. 1 kitap okunsa ayda, yilda 12 kjtwp. hic okunmamasindan bile iyidir bir yilda 12 kitap okumak. gerci kitap okumanin tadina varinca 1 ay icerisinde okudugun kitap daha da fazlalasiyor. gerci ben bu konuda bu sene sinifta kalacagim. gecen sene 70 ten fazla kitap okudum. yilbasindan sonra bu zamana kakdar 4 kitap mi ne okumusum. en azindan geçen seneki kadsr okusaydım keske.

0

ayda en az 3 kitaptan hesap edersek bir insan bir yilda en az 36 kitap okumalidir

0

hiç okumayan birisi biri ayda en az bir kitap okumayı başarsa yılda eder 12 kitap en azından bunu yapmaya gayret göstermeliyiz ancak günlük işlerimizden çoluk çocuk yemek temizlik derken ev hanımları bile kitap okuyamaz hale gelmiş durumda.

1

hafta da bir kitabı bitirdigimizi var sayarsak , en az 52 kitap okunmalıdır . kitap okumak kadar zevkli bir duygu yoktur . örneğin en son
canan tan - yüreğim seni çok sevdi
kitabını okudum ve vazgecilmezlerim arasına girdi . ciddi anlam da çok ama çok beğendim . tavsiye edeceğim kitaplar arasındadır . kahraman tazeoğlu' bin kitaplarını da çok beğendim .
bu iki yazar vazgecilmezim.
genellikle türk yazarlar okumaya gayret gösteriyorum , çünkü yabancı yazarlardan aynı duyguyu alamıyorum .
herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabiki de farklı düşünceler de olabilirsiniz .
kitap okumak bir alışkanlıktan ziyade bağımlılık yapan bir histir. tabi bu aralar çocuğum olduğundan dolayı aksatmis durumdayım ama en kısa zamanda sahalara yeniden dönmek ümidi ile..

0

haftada 1 kitap bitirmeli herkes şahsi görüşüm