0

uzun sac derken ben soyle seviyorum uzun saci... hani sekil verecek kadar, daha dogrusu sac sekle girecek kadar olan uzunlugu seviyorum. yoksa erkeklerdeki kiz gibi sac sevmiyorum. yani toplanmayacak kadar uzunluk oluyor ya. hani kivanc tatlitug'un kurt seyit ve shura dizisindeki sac uzunlugu kadar iste. oyle tabir edeyin. yoksa oyle cok uzun sac sevmiyorum, yakistiramiyorum erkeklere.

0

normalde uzun saç erkeklerde sevmem ama bazı erkeklere yakışıyor gerçekten

1

erkeklere uzun saç yakıştıramıyorum ben o saçını bıraktığında hiç hoşuma gitmiyor benim gözümde kızlara benzetiyorum ama sadece uzun saç küçük erkek çocuklara yakışır o da çok uzun değil normal kulak altına kadar ama bazı erkekler saçlarını uzattı kata bağlıyorlar yine de yani onların tercih etti ama ben hiç erkeklerde uzun saç yakıştıramıyorum.

1

pek beğenemiyorum aslanda yakıştıramıyorum ama ne biliyim işte göz alışmamış diyelim aslında bazı insanların tipine uzun saç çok yakışıyor uzun saç o kişiyi yansıtıyor ama yinede göze batar bir biçimde duruyor diye düşünüyorum

1

valla ben erkeklere uzun saçı pek yakıştırmıyorum. yani bazı erkeklerin tarzına uzun saç gidiyor ve fazla sırıtmıyor ancak ben pek beğenemiyorum genel olarak. özellikle hayatımda uzun saçlı bir erkek olduğunu düşünemiyorum be öyle tokalarımızı mı paylaşıcaz komik gelir bana.