0

erkekler de iste asil olan şey kısa sactir benim görüşüm uzun saç erkek de hani bir anlam ifade etse derim hani şu nedenden dolayı ama iste oda yok sadce zevk bence .benim saç seklim kısa bolede memnunum halimden hep de bole olcaktir.kendine yakistiriorsa yakisiyodur demekki.

0

yani çok uzun olmasını istemem ama çok kısa olan saçlılarıda beğenmem orta olacak ama yakışana kısa veya uzun saç yakışıyor.ama benim tercihim orta uzunlukta olması .

0

bana gore erkekler sacini cok fazla uzatmamalilar.baktigim zaman kadinsi buluyorum.ve hijyenik olmadığını düşünüyorum. ha yakisanida var tabiki

0

tipe göre değişir. bazı erkeklere çok yakışıyor uzun saç mesela rahmetli barış akarsu'ya çok yakışırdı onu kısa saçlı düşünemiyorum. ama genel olarak kısa saç seviyorum. ense tıraşı olmalı bir erkekte diye düşünmekteyim.

0

herkese her şey yakışır diye 1k ile olmamalı bence her erkek kafası yapısına göre ve şekline göre değişik stil saçlar rkeklere yakışır benim favori saç stili yanlar ve üstler eşit derecede 11 numara diye adlandırdığım kendi adımla 7 numaradan biraz daha yüksek bir saç stili indir her tarafı eşit kesiliyor bu şekilde yaptım saç benim favorimdir elbette bazı erkeklere saç ve özellikle uzun saç çok fazla yakışır ancak bana kafaya bundan dolayı bu saç stili daha çok yakışıyor kız arkadaşımla benim bu saç stilim de saç kestirmek istiyor ancak uzun saç bakımı gerçekten güçlü saç bakım mıdır uzun saç bırakacak erkeklerin öncelikle ilk yapması göre bana kafasını 3 numaraya vurmasıdır öncelikle saç kırıklarından veya başka şeylerden korur saç diplerini daha sonra yapması gereken şey ise çeşitli saç bakım kremleri alarak 2 yıl beklemektir her hafta ya da 15 günde bir kuaföre gitmek idealdir 15 günde bir gidemiyorsanız bile kesinlikle ve kesinlikle ayda bir gitmeniz gereken saç kesim kuaför leydi gitmezseniz eğer ensenizde favoriniz de çıkan tüyler iğrenç bir görüntüye sebep olur ve hiç saç bırakmasaydınız daha iyi olur diyebilirsiniz

0

genel olarak erkeklere uzun saçı yakıştırmıyorum. kısa saçlı erkekler daha hoş görünüyorlar. erkek arkadaşımla lastik tokalarımı ama paylaşmak düşüncesi bana hiç hoş gelmiyor. ama bazı örnekleri de yok değil. özellikle rock şarkı söyleyen sanatçılar da uzun saç hoş durabiliyor. özellikle rahmetli barış akarsu da uzun saç muhteşem duruyordu. onun dışında bir de barış mançoya yakıştırıyordum ben. ama kendim hayatımda uzun saçlı birini büyük konuşmayayım ama istemem herhalde. fakat yakışmış olması çok da önemli değil insan hangi kılıkta kendini iyi hissediyorsa bu şekilde olsun o şekilde davransın birine en çok yakışan kendini en iyi hissettiği halidir çünkü. o yüzden insanları tercihleri ile asla yargılamam.

0

her erkeğe uzun saç yakışmıyor.. ama gerçekten yakışan erkekler var. mesela daha önce benim erkek kardeşimin de saçları uzundu çok da yakışıyordu. normalde uzun saçlı erkekleri beğenmem ama kardeşimi yakışıyordu dediğim gibi ben bazen dışarıda görüyorum saçı uzun olan erkekleri bazılarına yakıştırıyorum, bazılarını yakıştırmıyorum.

0

bence yakismiyor :) benim favorim subay turasi :)