0

gecen sene haziran ayina kadar 2 banka kullaniyordum. biri garanti bankasi biri kuveyt turk... ama gecen sene garanti bankasini kullanmadigim icin kapattirdim. simdi tek hesap kullaniyorum. kuveyt turk'teki de hesap kartim. bu zamana kadar kredi kartı kullanmadim.

0

valla aktif olarak kullandığım garanti bankası , finansbank var . özellikle kredi kartı olarak finansbank banka kartı olarak garanti bankası kullanıyorum. eski iş yerinden maaş kartı olarak durduğu için . ama türkiye ekonomi bankası ve iş bankası kartlarimda var ama aktif şekilde kullanmıyorum. ihtiyaç olduğu zamanlar ekşi bakiyeleri kullandığım için var onlar zor zaman kartlarim gibi birşey. ama kesinlikle çok kart olması zarar ben çok pişmanım. dayanamayip kullanıyoruz sonra ödeyemiyoruz.

2

iki tane ziraat ve iş bankası hesaplarım var. ayrıca başka üç bankanın da kredi kartını kullanıyorum. finansbankta da hesabım var ancak hiç kullanmadım şuana kadar.

1

ben bir tane banka karti kullanıyorum. katilim bankasi oda. kuveyt türk... hesap isletim ucreti olmadigi gibi havake eft ucreti de vermiyorum. o yuzden bu bankanin hesabini kullaniyorum.

1

daha önce kyk kredisi almam sebebiyle ziraat var ama kullanmıyorum. enparanın banka kartı ve kredi kartı var.

2

şuan garanti ve enpara kartim var.en çok enpara kartı kullanıyorum. enpara da , havale ,eft ücretsiz. o yüzden ilk tercihim bu kart.

1

şu anda sadece ben bir tane banka kartı kullanıyorum ziraat bankası kartını başka da kartım yok

1

2 tane banka karti kullanmaktayım. papara ve enpara kartlarini kullanmaktayim