1

almayıp geri çevirirseniz bile tekrar göndereceklerdir. en güzeli alıp hiç kullanmadan müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirmektir.

1

otomatikman bankalar yolluyor az bir limit ile.. kullanacak başka kartını var ise bence almayın..yok ise alabilirsiniz bir gün işinize yarar diye düşünüyorum.

0

hemen o kartı da al bence kullan bugün olmazsa ileride işine yarar

0

tercih senin. banka her zaman kendi bünyesinde hesap açtıran müşterilerine kredi karti gondermektedir zaten. eğer ki ben hesabımı bilirim düzenli harcama yaparım abartiya kaçmam diyorsan actir kullan. zaten telefonla arayarak karti actirmadigin sürece kart kullanıma kapalı duruyor.

0

elinde başka bankadan da kart varsa birisini tercih et ve diğerini iptal ettir .

0

heyer istemiyorsan kartı müşteri hizmetlerini arayınız böyle böyle bana kart göndermişsinz ben bunu iptal etmek istiyorum ve geri vermek istiyorum de oda seni en yakın şubeye aktaracak oraya git dicek sende hangi banka şubesinde oraya gideceksin teslim etceksin istemiyorum diye orda iptal işlemini yapılacak ama kartı açma yani kapalı kalan zarfı falan ondan sonra alıyorlar zaten iptal ettirdiğin zaman

0

onu herkese gonderiyorlar. bilhassa garanti bankasi. geri gönder. ya da bankaya gotur birak. nedenini sorarlarsa, kullanmak istemedigini, sadece banka hesap karti basvurusunda bulundugunuzu soyleyin.

0

kullanmak istemezsen aktif hale getirme.bir çok banka aynı şeyi yapar hesap açma talebinde bulununca kredi kartı istemiyorum diye beyan ederseniz gelmez ama bu konu konuşulmazsa her banka gönderir.bankayı arayıp kartı tamamen iptal edin.

0

kredi karti gonderirler tabiki faizlerde yukseldi ya hem banka icin hemde vadeli de parasi olanlar icin acayip iyi bi firsat.sakin ama sakin harcama yapma iade edecegini soyle musteri hizmetlerine veya bankanin subesine gidip

0

hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu tebliğ edebilirsiniz. size kısa süre içerisinde döneceklerdir benzer bir durumun yaşanmaması için gereken önlemleri de alacaklar kartınızı da kısa süre içerisinde posta telgraf telefon kurumuna vererek size ulaşması hakkında gereken işlemi başlatacaklardır . bankalar bu konuda daha hassas davranıyor. hemen arayarak temsilci ile görüşmek istediğinizi beyan edin çok uzun süreceğini sanmıyorum saygılar ..

0

bildigim kadariyla kredi kartini geri iade edebilme hakkina sahipsin.
harcama yapmamaya bak derim.