1

ben her yemeği yerim fazla seçici değilim sadece yemeklerden sevmediğim bir tek yemek var oda bakla yemeği dir onu hiç sevmiyorum. genellikle her yeme'yi severek yerim ama benim tansiyonum ve kolesterol olduğundan dolayı çok sevdiğim yemek olsa bile sağlığından dolayı yiyemiyorum içli köfteyi çok seviyorum ama içli köfte çok yağlı olduğundan dolayı yiyemiyorum. mesela bir çok sevdiğim yemekleri sağlık sorunlarından dolayı yiyemiyorum yoksa ben her türlü yemekleri severek yerim yani ben fazla yemeklerde seçici değilim ama ben en çok kahvaltılık çeşitlerini daha severim.

0

aslında önceden yiyebiliyordum ama belirli bir yaşı geçtikten sonra daha seçici oluyormuş insan çünkü sen yemeyi istesen bile miden istemiyor. kimse inanmak istemiyor ama 15 yaşından sonra hiç makara yemedim erişte dışında . makarna sevenleri de hiç anlamam bence kuru ekmekten bir farkı yok evet güzel soslar yapılıyor ama ben sadece sosunu yiyorum o zaman da mesela . bamyayı hayatım boyunca hiç yemedim tadını dahil bilmiyorum. bamyanın neden yiyecek olduğunu yediğimiz zaman zehirlemediği için olduğunu düşünüyorum. bamyayı ilk kim buldu da bunu yiyelim dedi onu da tebrik etmek lazım . mesela belirgin bir yaşa kadar bezelye yiyebiliyordum artık onu da yiyemiyorum. gerçekten çok yemek seçiyor muşum yazarken aklıma geliyor. mesela hindistan cevizinden nefret ederim . daha yazmayım kısacası çok şeyi yemiyor muşum .

0

her yemeği yemem çok seçici bir yapım var açıkçası yediğim yemekleri bile yapılış şekillerine göre değerlendiririm ve eğer benim yapıma uymuyorsa o yemeği de sevmeme rağmen yemem örneğin soğanlar çok büyük doğuran duysa ben o yemeği yemeyi tercih etmem elbette açık aldıktan sonra insan her şeyi yer ancak böyle bir durum olmadığı sürece seçici davranmakta kendimi özgür buluyorum açıkçası bakla yemeğine yiyemiyorum nedense bir de çiğ domates yemem.

0

seçiciliğim sakat atadır. işkembe, kelle paça, beyin, dil, ciğer ... asla yiyemem ama pirzola, kuşbaşı kıyma gibilerine bayılırım her gün et yiyebilirim ama sadece normal uzuvlar.

0

et harici tum yemekleri yerim ama et oluraa asla yemem cunku ben vejeteryanimmm ne ellerim ne yerim nede kokusuna dayanabilirim hic ama hic sevmiyorum cunku kucukken kesilirken gordum kurbanligimizi ve havale gecirdim hocalik ve hastanelik oldum ama suan kofte feln yiyorum ama et ve et turu hicbisey asla ama asla yemem kusarim tiksinirim ayri yaparim her zmaan kendi yemegimi

0

yerim aç kalmamak için allah kimseyi aç birakmasin

0

yemek konusunda çok fazla seçiciyim. her yemeği yiyemiyorum ve sevdiğim bir yemek dahi olsa temizliğine güvenmediğim birinin evinde bile yemek yiyemiyorum. sevmediğim bir sürü de yemek var zaten. ama yaş ilerledikçe bu seçiciliğim biraz daha azalıyor gibi.

1

hemen hemen bütün yemekleri yerim.yemek ayrımı pek yapmam ama herkesin yaptığı yemeği yemem.yani yemek yapan kişinin temiz olması lazım.

1

sebze yemeklerini pek yiyemem. insan sürekli et yemekleri istiyor. ancak dengeli beslenmek için sebze tüketimi şart dikkat edilmesi gerekir.

1

her yemeği yerim ama kapuskanın kokusundan etkilenirim ve kapuskayı yediğimden beri sevmem genelde favori yemeğim balık tavuk pırasa gibidir. yemeklerde ayrımcılık yapmam hepsi tatlıdır ama sadece kapuusaknın kokusundan etkilendiğim için yemiyorum.