0

eşimle evlendikten sonra eşim bana şu sözü söyledi ben meğersem şimdiye kadar hiç yemek yememişim dedi eşimin annesi fazla yemek yapmayı bilmiyordu zaten benim yemeklerinden sonra eşim çok fazla kilo aldı şu an zayıflama çabasında

0

erkekler evlenene kadar anne yemeğine aliskinlar. evlendikten sonra eslerinin yemeklerini yedikleri için güzel gelmeye başlıyor. kadınlar yemek yapma işini kendiler yaptıkları için anne den öğrendikleri ağız tadıyla yapıyorlar değişmiyor. erkekler de buna alisiyorlar.

0

valla bunu eşime sormak lazım ki benim yemeğim der kesin

0

her zaman en iyi yemek anne yemegidir daha bilgilidirler

0

ben bile bir kadın olarak anne yemeği diyorum.çünkü anneler kaç yıldır ev hanımı oldukları için yemeği en güzel onlar bilir.

0

kesinlikle anne yemeği onun yerini hiç bir kadın alamaz !

0

sadece erkeklere özgü bir durum değildir bu aslında. herkes doğduğundan beri annesinin yemeğini yediği için ona alışır damağı ve başka yemekleri kolay kolay beğenemez. ben mesela annem dışında başkasının yaptığı her yemeğe bir kulp bulurum çünkü damak tadım annemin yemeklerine göre ayarlanmış.

0

tabiki eşinin yemeği. anne yemeği sabit yemek türleridir. eşinin yemekleri çeşit çeşit olur. her türlü yemek, tatlı, salata türlerini yapar. masayı süsler, kendini süsler. eşini mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapar.

-1

şüphesiz ki anne eli değmiş yemeğin yanından bile geçemez eşimin yemeği

0

ilk evlendiğinde annesinin elini arar o daha lezzetli gelir ama yedikçe damağı eşininkine alışır diye düşünüyorum

0

anne yemeği desem olmaz hanım yemeği desem olmaz ikisi de diyelim