0

size şunu söyleyeyim ki hiçbir şampuan kaliteli değildir ve saçınızın yapısını bozar. yani hangi şampuan olursa olsun saçınızı yapısını bozar ve fazlası ile saçınızı döker bunlar kimyasal ilaçlarla yapıldığı için hiçbir faydası bulunmaz gidip aktarcılar dan doğal olan sabun şampuan gibi şeyleri alın ve onu kullanın tavsiye ederim. saçınızın dökülmesini ise şampuanı bağlı değil de yıkan dönmez suyun kaynağını bağlıdır diye düşünüyorum bunları uyguladığınız zaman saç dökülmesinden kurtulur saçınızı temizleyebilirsiniz.

0

eger saclarin dokuluyorsa sarimsakli sampuan kesinlikle basla derimmm cunku cok fayda ediyor ben bayadir kullaniyorum saclarim a cok iyi geldi bide elidorun turuncu rengi harika bence denemelisin

0

ya sampuanin fiyatına bakmamak lazım benimde saçlarım çok dökülüyordu ve bioblas sampuanini önerdiler. onu kullanmaya başladım ve hicbir sonuç alamadım. doktor a gittim saç dökülmesinin çok nedeni olduğunu söyledi hani şampuanla bir alakası yok. stres kansızlık üzüntü de saç dökülmesi yapıyor psikolojikmen de dökülüyor saç. şampuanla olacak iş değil yani demek istediğim. üzüntüden stresten uzak durun hastaneye gidip kan değerlerinize baktırin düşük çıkarsa kan ilacı kullanmaya başlayın olmazsa da özel ilaçlar oluyor bir tanıdığımız aldı 300 tl ye yeni saç çıkartiyor. çok etkilici cidden sampuana bakmayın bence

0

çok geçmiş olsun şimdiden saç dökülmesi gerçekten insan psikolojisi için çok zor bir durum benim kadın olmana rağmen bir ara saçlarım çok fena döküldü ancak şu an gerçekten eskisinden daha bile gür diyebilirim neredeyse revigen isimli şampuan ve saç bakım yağını kullandım ve buna benzer dünya kadar şey kullanmıştım aslında ama bir tek bu iyi geldi ya da belki kullandıklarımı hepsi iyi geldi en son bunu kullandığım için dökülme durdu bilemiyorum tam olarak ama çok memnun kaldım denemekten bir şey çıkmaz fiyatı da çok pahalı değil ama minoksil tarzı şeyler kesinlikle tavsiye etmiyorum para tuzağından başka bir şey değil kullandığınız sürece saç dökülmesini durdurur sabire daha sonradan tekrar dökülmeye sebep oluyormuş sanırım.

0

head and sholders bence saçların dökülen strese ve genetige bağlı

0

pantene pro-v formüllü şampuanlar cidden çok işe yarıyor. ama belik sıkıntı şampuanda değildir. yıkama biçimi bile etki ediyor. soğuk su ile saç yıkamak hem sağlıklı olmasını sağlar hemde kepeği engeller diye biliyorum.