1

bir soru soruyorsunuz, altına bütün iyi niyetliler!!sizi yargılayarak dökülüyor.biraz hoşgörülü olmak zor mu bu hayatta?

bir de sanırım bilerek anlamsız, düşük cümlelerle cevaplar yazılıyor ki sistemde artıya geçsinler.. inanın sizleri her şeye rağmen seviyorum.. ama yapmayın kendi yüreğinize bu yükü vermeyin.. öfkeyi, hoşgörüsüzlüğü, kul hakkını..

5 cevap
1

genellikle ben sormani sitesinde sorulara cevap verdiğim zaman sadece konuyu bildiğim sorulara cevap veriyorum ve doğru cevaplar veriyorum senin soruna cevap vermiş miyim vermemiş miyim hiç fark etmedim çünkü normalde ben sadece sorulara bakıp soruyu beğendiğim zaman ve soruyu bildiğim zaman cevap veriyorum çünkü ben yazarların ismine pek fazla dikkat etmiyorum sadece aklıma uyan 1 sorusu hakkında o sorunu ile alakalı bilgim olursa cevap veririm.

0

açıklamanı görmedim ama eklemek istediğim bişey daha var emin ol kazanç elde etmek değildi amacım uzun yazdım çünkü kafamda bir sürü şey vardı o sorudan sonra ne yazsam az kalırdı.herşekilde saygı duyuyorum inancına falan ama insanların tepki göstereceği bir konu bundan sonra daha çok dikkat etmelisin.sert çıkışmış olabilirim sinirlerime hakim olamadım herkesin önünde özür diliyorum senden çünkü kalp kırmak istemem .

0

bence sizde soracağınız sorulara biraz dikkat etmelisiniz haşa ,haşa allah’ı ve allah’ın dünyasını nasıl yaratabiliriz biz insanlar nasıl yaşayacağımızı bile bilmiyorken bizi yaratan hakkında nasıl böyle bir şey düşünebiliriz yani gerçekten soruyu görünce çok fazla şaşırdım ve açıkçası sinirlendim evet belki bu senin suçun değildi belki soruyu başka bir yerde gördüğü ve yazma gereğinde bulundun ama yani bana göre çok ters ve saçma sapan geldi eğer allah’a inancın tam sağlam ise ve allah’ın kim olduğunu biliyorsan böyle bir soru yazamazsın korkarsın çekinirsin yazmaya bile cesaret edemezsin hangi amaçla yazdın gerçekten bilmiyorum belki dini inancın yoktur yada tam değildir.saygı duyarım ama tutupta böyle bir ülkese böyle bir şeyi yazamazsın belki allaha inanmıyorsum onu da bilemiyorum yani dini inancın olsa bile böyle bir soru gördükten sonra şahsen ben yazmaya cesaret edemezdim çünkü bunun cevabını kendim biliyorum böyle bir günaha da girmek istemezdim.müslüman bir ülkede yaşıyorsan bu soruyu sorduktan sonra gelen cevaplarıda tahmin etmen ve ona göre kendini hazırlaman gerekir.

0

hangi soruya acaba bu kadar sizi kirici bi cevap geldi de bu soru basligini acma geregi duydunuz.
bu site de ilk kez boyle birsey ile karsilasiyorum normalde cok guzel yorumlar donen bir site.guzel kazanc ve sohbet bilgi platformu benim bildigim.

0

inanki ben seni severim abla biraz öncede dedim seni diğer siteden tanıyorum senle hiç bir şekilde sorunum yok belkim görenlerde o soruyu benim gbi tepki verirdi demekki daha görmemişler ben sana saygi duyuyorum benim buyugumsun yani hoşgörülü olcak şeyler var olmucak şeyler var artık. bisy demiyorum kusuruma bakma benimde ben sana abla dedim sende bana kardesm dedin bitti :)