0

ben daha yeniyim hiç öyle birşeyler karşılaşmadım inşallah karşılaşmam ben hiç hoşlanmıyorum öyle şeylerle insanlar ne amacıyla yapıyorlar böyle şeyler anlamıyorum ben buraya sigara param çıksın yeter diye geldim bir yandan da boş zamanımda kendi kendime konuşmaktan buraya birşeyler yazmak çok daha iyi oluyor

0

bana sadece reklam yapan biri oldu.onun dışında rahatsız edilmedim.yani zaten rahatsız edemezler, edeni engellerim ya da hiç sallamam.

0

bie kere rahatsiz edilme durumum oldu kadin olmamdsn dolayi, aldi agzinin payini ve gitti. onun disinda genelde site ile ilgili soru soranlar var. site bunun icin site icerisinde bir yere sık sorulan sorular diye bir bolum acmali bence.

1

valla kardeşim benim nicten dolayi sadece siteyle ilgili birşeyler sormak için yazıyorlar. ayıboğan nickini kim rahatsız etsin:) haklı olarak yani.

0

burda durumla karşılaşmadım sadece reklam amaçlı bir mesaj atmıştı cevap vermedim zaten ama bunun dışında şikayetçi olanlar vardı rahatsız oluyorlar diye öyle kişileri cevap vermemek lazım zaten kişi cevap alamayınca sinirlenir bu da karşı tarafı kızdırmak için yeterlidir, aksi takdirde çok rahatsızlık duyulursa yöneticilere şikayet edilebilir.

1

hayır hiç rahatsız edilmeden şu ana kadar bir kişi tek mesaj attı. o da çok önemli değil cevap verdim konuşma bitti . onun dışında hiçbir şekilde rahatsız edilmedik sen de cevap verme cevap verme dikten sonra istediğin kadar mesaj atsın. önemli değil sizde sormana sitesindeki yöneticileri şikayet ederseniz o kişiyi sık anlayabilirsiniz ya da engelleyebilirsiniz.

1

aynen öyle bir kaç gündür bende de öyle oluyor gerçekten rahatsız ediyorlar keşke o bölümde engel olsaydı engel alsaydık bizi rahatsız etmeseydi. çok haklısın cevap vermiyorum sonrada çirkin laflar kullanıyor bende dün böyle bir soru paylaşmıştım.