0

ya siteden güvenilir olmadığı için gittiklerini düşünmüyorum. herkes çok memnun hayat şartları sıkılmış olabilirler. bende bi ara bıraktım ama tekrar başladım.az çok ne yazarsam ne öğrenirsem kar dedim. çok kazanmak istiyorum vaktim bol çabalayacağım bakalım.

0

sitede surekli bir iki yazarin soru sorup surekli beyin bedava modunun aktif olmasi olabilir. cjnku bende bu durumdan acayip şikayetçiyim. ve sadece onların sorularına maruz kaliyoruz. bu sebepten dolayi hem soru soramamaktan hem de o kisilerin sorularına maruz kadigimizdan dolayi girmiyorlar siteye brnce. bazi arkadaslarda site yonetimi kendilerini uyarsigi icin girmek istemiyor. 2-3 arkadasin girmeme sebebi de bu. yani site ilk zamanlar oyle guzeldi ki. keske sitede bazi arkadaslar olmasa. yoksa sitenin genelinde arkadaslar cok iyi. ilk zamanlardaki haline geri donecegine inaniyorum o iki üç arkadas olmasa var ya. ama iste gel gor ki yani birdey de diyemiyorsun o arkadaslara. sonucta hepimiz para kazanmaya calisiyoruz. sahsen zorda kalmadigim surece onlarin sorularina da gitmemeye calisiyorum acikcasi. yani anla neden eski uyelerin girmedigini.

0

eskilerin gitme nedenlerinden biri yazmaktan sıkılmak olabilir çünkü gerçekten ilk zamanlar çok aktif oluyorsun fakat daha sonradan bayıyor bir müddet girmiyorsun . sonra kafan atıyor dur biraz yazayım diyorsun ama eskisi gibi uzun yazamıyorsun öyle takılıyorsun yani. özellikle çalışan insanlar daha da az yazıyor. vakit alan bir olay olduğu için insanın buraya yazmak için o kadar vakti olmayabiliyor. yazma heves meselesi olmayan arkadaşlar hala buradalardır zaten olay sadece yazmayı sevmek gerisi hikaye.

0

ben pek eski bir üye değilim benim başka hesabım vardı ondan giriş yapardım ama artık bundan yapıyorum çünkü geri geldim maddi sıkıntılarım var tekrar ihtiyacım olduğu için burda bulunmak zorundayım . bakıyorum eski üyeleri göremiyorum mesela.

1

ben eski üyeler pek fazla tanımıyorum çünkü ben de yeni bir üyelerden sayılırım ama benim katıldığım dan beri gördüm de çokğu yazarlar halen sitede devam ediyor ben yeni üyeyim ama da inşallah burada da çok günlerim olur ve ben de diğer eski üyeler gibi burada eski bir üye olurum benim daha buraya katılmam 2 ay olmamış.

1

valla kardeşim diğer üyeleri bilmiyorum ama ben burdayim:)ben de eski üyelerden biriyim ve gitmeye de pek niyetim yok .çünkü maddi sıkıntılarım var ve burdan az da olsa gelir elde ediyorum. en azından yağmasa da damlıyor hesabindan, siteye aktif olarak giriyorum ve hem kazanç elde ediyorum hem de bilgi sahibi oluyorum. kısacası memnunum ve uzun soluklu da burdayım kısmet olursa.