0

bende iki kati kazanc oldugu zamanlarda cok keyif aliyorum bu siteden... kazanci katliyoruz ya baya.... o yuzdne keyfim baya bir yerinde oluyor... gerci dun girdim ama pek aktif olamadim. bugun hic giremedim neredeyse... iste son 1-2 saattir aktifim onda da pek yazamadim yine. ama normal zamanda yaptigim kazanctan daha fazlasini yaptim aktif olamamama ragmen... :) :) ve evet... aile gibi olduk... cok aktif olan arkadaslarimizi gordukce mutlu oluyorum ben.... :) devam ediyoruz. :)

0

evet kardeşim katılıyorum sana gerçekten sorumani'yi ben de çok seviyorum. ben sorumani'ye gelmeden önce başka bir sitedetdim gerçekten de çok sıkılmıştım. çok abaza insanlar vardı. ondan sonra arkadaşımın sayesinde buraya geldim. kendisine çok teşekkür ediyorum ve buraya ya aşırı derecede çok seviyorum ve bağımlısı oldum yani telefon hiçbir şekilde elimden düşmüyor. tamam ev hanımıyım sadece bir ev temizliği yapacağım zaman, yemek yapacağım zaman telefon elimde düşüyor. bazen zorlanıyorum girerken oğlum çünkü rahat bırakmıyor ama gene de girmeye çalışıyorum çünkü ihtiyacı var. bence burada hepimiz aile gibi olduk gibime geliyor ben de aynı şekil düşünüyorum.. çünkü bu zamana kadar kimsenin bir yanlışını görmedim, kötü bir sözünü bile duymadım yani diyebilirim. buradaki arkadaşlar da çok samimi ve çok iyi niyetli insanlar gerçekten de burada hem sorumani'ye ,hem de arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bu kadar cana yakın oldukları için.

0

haklısınız böyle düşünmekte ben de keyif alarak soru soruyorum.bildiklerimi elimden geldiğince cevapliyorum.bunları yaparken mutlaka cevap veren arkadaşların yanıtlarını dikkatlice okuyorum.farklı düşüncelerin olması fikir dağarcığıma zenginlik katıyor gerçekten.hergün mutlaka girip bakıyorum yeni şeyler var mı diye?sorumani düzey olarak iyi biryer.kimsenin sizi rahatsız etmesi mümkün değil ve bu çok rahatlatıcı.konuların genişliği,kategori seçebiliyor olmamız beni mutlu ediyor.burda yazarken zaman su gibi akıp geçiyor.sorumani insana bir işe yaradığımız duygusunu veriyor.aile olarak yazarlar ailesi diyebiliriz tabi sorumani ve yazarları ekibine.teşekkürler bu platformu bize sundukları için.

0

evet bende seninle hemfikirim kardeşim. yabancı gibi değıl sanki ailemizdeymişiz hissi veriyor bize.birde farkettiniz mi kardesim herkes özel durumlarını ve düşüncelerini çok rahatlıkla paylaşabiliyor. ben mesala psikolojimle ilgili hiç bir yerde bu kadar detaylı açıklama yapıp paylaşım yapmadim. diğer yazar kardeşlerimde benim gibi sanırım. bazen cevapları okuyorum. onlarda aynen benim gibi özel durumlarını anlatmışlar. ortam insana güven veriyor çünkü. iyiki de katilmasim sorumani sitesine. çok memnunum.

0

herkes için kazançlı tabikide bende çok keyif alıyorum

0

aynen.. bende keyif alıyoeum... şuan bile bu cevabı yazarken kazanç sağlıyorum mesela... ne keyif verici bir durum değil mi :)

1

ben bu sitelerin olduğumdan beri çok fazlaca keyif alıyorum. neredeyse bu siteye girmediğim tek bir gün bile yok. gördüğüm kadarıyla belli başlı bazı üyeler gerçekten bu insanlara da benziyorlar. ben gerçekten bir süredir biz de burada sorumani ailesi ya da ekibi olmuşuzdur. her şey şuana kadar çok güzel gitti umarım bundan sonra da böyle gider.