0

bu akşam yemeğimde turp otu salatası ve peynir var. haşlanmış turpotunu zeytinyağı ve limonla tadlandırdım. hemen ardından yağda yumurta yaptım ve hepsini çok büyük bir lezzetle akşam yemeği olarak tükettim. ilerleyen saatlerde acıkırsam peynir zeytin ekmek olur. ya da zeytinyağlı salça ve peynir olur. ağız tadıma uygun birşeyler mutlaka bulurum.

1

akşam yemeğinde yani bugün için farklı bir yemek düşünmüştüm ama misafirimiz geldiğinden dolayı öğleyin çiğ köfte yaptım ve çiğ köfte kaldı aslında yine de planladığım yemeği yapacaktım bir anda kızımın rahatsız olması nedeniyle elim ayağım birbirine girdi ve yemek yapmadım bu akşam yeşillikle ve çiğ köfte ile idare ettik artık planladığımız yemek yarın akşama allah kısmet ederse.

0

bu akşam dışarıdan döner söyledim yanında turşu ve ayran vardı

1

bu gün akşam yemeği menümüzde tavuk sote ve yayla çorbası vardı. bir güzel yedik. :)

0

aslında akşam yemeğinde dolma olması gerekiyordu yani dün öyle konuşmuştuk ama öğle vaktinden sonra misafir geldiği için annem de öğle yemeği hazırlamış bu yüzden dolma diğer akşama kaldı yani bir dahaki akşam yapacağız eve geldiğimde dolmayı göremeyince çok üzüldüm. :)