0

dövme sildirme işlemi dediğimiz şey aslında silinmesi için değil üzerine farklı bir dövme yapılıyor bu da diğer dövmeyi kapatıyor işte buna sildirme işlemi deniyor fakat kökten silinmesi mümkün değil.

0

dövme sildirme işlemi olarak adlandırılan işlem, aslında dövmeyi silmez, fakat dövme olan yere ten rengimize yakın bir renkte bir dövme daha yapar. yani herhangi bir dövmeyi sildirmek o dövmenin olduğu yere başka bir dövme yaptırmak gibidir. evet ten rengimize yakın olduğu için silinmiş ve başarılı gibi görünür ama tam olarak ten rengimizi yakalayamaz, daha doğrusu yazın ve kışın ten rengimiz değişir. bu sebepten dolayı dövme sildirme işlemleri tam anlamıyla başarılı sayılmazlar. evet büyük oranda başarılı ama tam anlamıyla da başarılı değil

1

benim bildiğim kadarıyla gerçek dövme yaptıkları zaman silinmesi pek mümkün değildir. zaten silinmiyor da yani böyle sahte dövme boyalı dövmeler silinmesi kolay olur ama gerçek iğne ile yapılan dövmeler silinmiyor. eğer siz de dövme yapılan yerleri bir naylon yardımı ile yakarak üstüne dökülür ama o dövme yara olduğu için kabuk bağlar ve kabuğu kalktığı zaman dövmeyi yok olur ama izi kalır yani bence eğer dövme yaptırmışsanız hiç silmeye kalkmayın silmeye kalkarsanız canınız çok yanacak.