1

ben uzaylılara inanıyorum fakat nasa'nın uzaylılarla ilgili paylaştığı görüntüler hiç gerçek gelmiyor bana. bence uzaylılar bizden çok uzakta belkide bir kaç bin yıl sonra uzaylıları görebiliriz.

0

nasa ya sormak lazım onlar hepsini biliyor

0

uzaylıların olduguna dair kanıt var mı bilmiyorum.

0

ben uzaylilarin varliginin kanitlanip kanitlanmadigini bilmiyorum ama bence her gezegende yasayan yaratiklar var biz gibi.

1

uzaylıların kanıtı insanlar ve dünyada yaşayan tüm canlılardır.neden mi çünkü dünya da uzaydadır ve uzay açısından baktığımızda dünyada yaşayan her canlı dünyalı olduğu kadar aynı zamanda uzaylı olarak değerlendirilir.dünya dışı varlıklar olarak soruyu ele alırsak evrende cansız madde yoktur her madde canlıdır sadece hareketli ve hareketsiz gibi görünen maddeler vardır buna göre gökyüzüne baktığımızda gördüğümüz herşey dünya dışı varlıkların kanıtıdır.bizim gibi organik canlı var mı şeklinde soruyu değerlendirecek olursak eğer uzayda bizler varsak başkaları neden olmasın cevabı yerinde olur.bu organik canlılar dünyaya geldi mi diye soruyu değerlendirirsek belki geldiler,belki milyar yıl önce yola çıktılar ama daha gelemediler,belki bizim onlara gitmemizi bekliyorlar,belki bizim yaptığımız gibi gökyüzüne bakıp ne güzel yıldızlar var parlayıp sönüyor diyip geçiyorlar.