0

onun yaptiginin aynisini yapmam. birde buyugum olacagini, bana ornek olmasi gerektigi yerde hakaret ya da kufur ediyorsa yuzune vururum. birde benden saygi bekliyorsun oyle mi derim.

0

hakaretin içeriğine göre değişir. genelde cevap vermemeyi tercih ederim. ya da geçiştirme ve yatıştırma bâbından.
amma bam telime basıyorsa mutlaka iki çift lafım vardır...

0

direk cevap verirdim o yaşına başına bakmadan bana hakaret ediyorsa bende bakmam direk cevabını veririm

0

yas olarak benden buyuk olsun, kucuk olsun hic farketmez hakaret edemez. yani bana, kisiligime karsi bir hakaret soylenirse dedigim gibi kucuk ya da buyuk olsun karsiligini veririm. madem o benim hakkima hakaretle saldirabiliyor, neden susup kalayim ki. kimse kimseye hakaret edemez. kimsenin boyle bir hakki yok kimse kusura bakmasin. hakaret eden kisiye de ses cikarin.

1

büyük de olsa kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. haksızlığa tahammül etmem onun gibi terbiyesiz ve hakaret içerikli konuşmam kendi kalitemi ortaya koyarım o dediği laflara pişman ederim

0

haklı bir şekilde dediği sürece sıkıntı yok, susarım. ama eğer haksız yere diyorsa korksun benden, büyük küçük dinlemem sülalesine kadar hiç duymadığı küfürler ederim...

0

haklısın derim büyüğmdür derim geçer giderim

0

yaş olarak benden büyük birinin hakaretine maruz kalsam selametle der geçerim.

1

yaşı hiç farketmez saygı sınırını aşmadan elbette konuşurum çünkü kimsenin haksız yere bana hakaret etmesini gerektirecek hiçbir durum yok böyle bir hakka da sahip değiller.

1

yaş olarak benden çok büyük olsa ve yaşlı olsa bana hakaret etmeye kalksa tabii ki de kendini savunur cevap veririm yani ne yalan söyleyeyim çünkü bana hakaret etmiş ve ben o hakareti hak etmemişim hiçbir şey demesen bile yaşından başından utan derim.