0

evde tek kalıyorum bu aralar . bu sitede takılıyorum para kazanmak için uğraşıyorum. bir yandan da başka yapılacak işler varsa onları yaparım genelde. mesela yemek yedim çamaşırları astım annem geldi bakalım varsa ev işi ara ara bakıyorum nerede ne var yapılacak alınacak bir şey var mı diye.. o kadar yani.. başka bir şey yapmıyorum evde tek başıma kaldığımda zaten..

1

neredeyse sürekli yalnız kaldığımdan benim için rutin şeylerdir. yemek yemek, televizyon izlemek, günlük işler, bakımlar ve uyumak.

0

evde tek olmaktan baya keyif alıyorum ben ya. son ses müzik açıp kendime atıştırmalık hazırlarken bağıra bağıra şarkı söyleyebilirim mesela. büyük rahatlık. sonra kesin dizi izlerim. bir kaç bölüm sonra dur azcık da kitap okuyım deyip kitap okurum. yazı yazarım. dergilerimden birkaçından bir kaç sayfa bir şeyler okuyup, beğendiğim yerleri yine yazarım. bu arada bir sürü kahve ve bitki çayı içmiş olurum. kendi kendimeyken daha kaliteli zaman geçiriyorum galiba şuan onu farkettim.

1

korku filmi kola cips çikolata ve en yakın arkadaşımı yanıma alırdim

1

evde tek başıma kalsam televizyon izlerim yada laptopta vakit geçirim. zaten evde tek kalsam sanki benim eve kamera koymuş gibi hemen arkadaşlarım arar hadi playstationa gidiyoruz veya okey oynamaya gidiyoruz derler, evde kalmaya imkan bırakmadan beni almaya gelirler.

1

genelde dizi ya da film izlemek. moduma gore filmin turu degisir. ornegin modum dusuk ve aglamak istiyorsam dram, ama kafami dagitmak istiyorsam da romantik komedi. bunun disinda arkadaslarimi cagiriyorum sohbet muhabbet ya da uyuyorum

1

önce mutfağa girerim. kendime güzelce köri soslu tavuk yaparım. ardından meyve suyu veya suyu gidip buzluğa koyarım, yemek azıcık soğuduktan ve içeceğim de buzlukta soğuduktan sonra ikisini bir tepsiye hazırlayıp bilgisayarımdan güzel bir hint filmi açarım.
hint filmini izlerken yemeğimi de yerim... yemeğim ve film bittikten sonra, oyun için bilgisayarımın başına geçerim ve oyun oynarım.

1

genel olarak arkadaşlarımı çağırıp okey oynuyoruz zaten 2-3 saatimizi alıyor ve onda da zaman çok keyifli geçiyor.

1

uyurum ve uyanınca film ve bilgisayar ile vakit geçer

1

evde tek kalacak olsam tv iyi bir film bulup ya da internete bağlayıp iyi bir film bulup yanına yiyecek birşeyler hazırlayıp onu izlemek ,resim çizmek,kendime kişisel bakım yapmak,işime yaramayan eşyaları ayrıştırarak lazım olan kişilere ulaştırmak gibi faaliyetler yapardım.evi temizler havalandırır ve dekorasyon üzerinde değişiklikler yapardım.

1

zaten ben evde hep tekim eşim sabah işe gider akşam gelir oğlumla ben varım hep ya temizlik yaparım bide oğluma bakarım bide sorumani'de takılıyorum bu kadar. :)

1

oyun bilgisayarım ile zaman geçirirdim.oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.