0

ben yapmaması gerekenlerden gireyim konuya... iki yüzlü, yavşak, kaypak, tembel, çakal, yalaka, vicdansız, onursuz, şerefsiz, namussuz, satılık, kıskançlık, fesatlık, vefasız, merhametsiz, kibirli olmazsaaaaa işte o kaliteli insandır.

0

giyinişine ve görünüşüne önem vererek. bide en önemlisi karakter tabiki o olmasa zaten giydiğin elbisenin taktığın saatin üzerindeki paltonun bir önemi yok en önemlisi karakter bir başka önemli olan üslüp ve konuşmadır bir ortama girdiğin zaman insanlar önce yada yeni tanıştığın bir insanla konuşurken üslübun önemli bir yeri vardır kültürlü olmakta önemli herşeyden az buçuk bilgin olsun ki insanlar senin entellektüel yaşamı bilen hayatı anlayan biri olduğunu bilsin aynı zamanda başarılı da önemli bir faktör kariyerinin bir önemi yok önemli olan işinde ne kadar başarılı eğer işimi severek ve hakkını vererek yaparsan insanların gözünde değerin daha da artar çevrende insanlara iyi davranmaya önemli özellikle argo yada küfür kullanmamak lazım insanlar genellikle küfür eden insanları sevmezler kaliteli olmak için kısacası insan olmak büyük bir faktördür yüreğinin ve kalbinin dediğini dinle o seni asla yanıltmayacaktır

0

insan kaliteli olmasi için önce dürüst bir kişiliğe sahip olmalidir. hakka inanan, allah yolunda giden insan kalitelidir.