0

konuşma tarzı yaşam koşulları önemlidir. kaliteli insan kendini heryerde gösteren insandır yaptıklarını kimseye anlatmasada yaptıkları insanların dikkatini çeker zaten. meyveli ağaç boynunu eğer derler ya onlar da öyle oluyor bilgili kültürlü oluyorlar.

0

bence kaliteli insan her zaman konuşmasından kendini belli eder ,yani kaliteli insan kişiliğini belli eder her zaman kişilikli bir insan olur, oturup kalkmasıda benim için çok önemlidir, hal ve hareketleri de aynı şekilde yani ben kaliteli insanı bu şekil anlayabilirim başka olacak şekilde göremiyorum.

0

kaliteli insan bence bir kere duruşundan belli olur daha sonra konuşma tarzı kalitesini belirler benim fikrim bu yöndedir.

0

kaliteli insanı anlamak için öncelikle karşıdaki insana yaklaşımından anlaşılır. düzgün ve yumuşak bir ses tonuyla kırmadan, tane tane konuşuyorsa ve baskı kurup hep ben konuscam hecesiyle konusmuyorsa kalitelidir.bilgili olduğunu hissettiriyor ama bunu gözüne sokacak şekilde değil de paylaşmak bilgi kazandırmaya çalışıyorsa kalitelidir.

0

konusmasi,durusuyla,ikna kabiliyeti ile,giyim kusam ve hayattan ne bekledigini bilen kisilerdir bana gore.

0

kaliteli insanı anlayabilmemiz için en önemli faktör bence konuşma üslubu dur. karşısındaki kişiye hitap ederken zaten kaliteli kişi sözleriyle birlikte kendini belli eder. ona karşı davranışları ve giyim tarzıyla kaliteli olup olmadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum.