0

ahlak bozuklulukları ailede kavga gürültü yani toplum huzuru bozma husuları vardır

0

futbolun topluma bir zararı yoktur. takımları destekleyen taraftarların zararı vardır. istediğin kadar fanatik olabilirsin. ama eğer bu fanatikliğin başkalarına küfür etmeye vurmaya kırmaya canına kastetmeye karşı takımı aşağılamaya sebep oluyorsa takım tutma daha iyi. aynı ülkenin vatandaşları olan insanların birbirlerine futbol yüzünden bunları yapması kadar gereksiz ve saçma birşey var mıdır dünyada.

0

herşeyi unutturması insanları bağımlı hale getirmesi manipüle etmesi ve birçok şey tamam spor felanda bi yere kadar taraftarı olduğu takımın rakibinin taraftarını öldürmek yada dövmek ne demek arkadaşım ne gerek var aslında düzgün oynandığında güzel ve eğlenceli bi spor

0

tabii ki sporun yararı olduğu gibi birçok zararlı yönü de olacaktır. bunlardan birçok örnek verilebilir. mesela siz galatasaray'ı tutuyorsunuz diyelim, formasını aldınız, atkısını aldığınız, aksesuarlarını aldınız vs. falan, çıktınız stadyuma maç izlemeye gittiniz. orada sizi aşağılayan, size küfreden veya alay eden, küçük düşüren taraftarlar da eksik olmayacaklar. insanlar tuttukları takım yüzünden kendilerini öyle bir kaptırıyorlar ki, kendi içlerinde size düşman oluyorlar. insanlar arası ilişkiniz daha da kötüleşiyor.