0

matematik kimine göre kolay kimine göre zor bir derstir,sayısal zekası iyi olanlara kolay gelir.

0

bu kişinin vermiş olduğu çabaya göre değişir ama öğrendikçe ve yapmaya başladıkça kolaylaşan bir ders

0

matematik aslında insanın kabiliyetine zekasına ve isteğine göre üzerine düştükten sonra kolay bir derstir

0

gerçekten kendini verirsen hiçbir ders zor değil, yeterki başarmak iste.

0

gerçekten kendini verirsen hiçbir ders zor değil

0

hayatım boyunca matematiğim herzaman çok iyiydi ortaokul ve ilkokulda hep 100 alırdım teogdan full çekmiştim falan sonra liseye geçtim ortamım oldu sigara alkol falan baya kötü bir ortamdı ama çok eğlenceliydi sonra ders çalışmayı bıraktım takıldım eğlendim karı kız muhabbetleri falan ve şuan derslerim dipte yani çalışınca her ders kolay

0

aslında bilmeyene her ders zor. herkesin ilgi alanı farklıdır. matematik, sayısal yönü ağır basan kişiler için zevkli ve kolaydır. birazda öğreten kişeye göre değişir. mesela ben matematikte liseden nefret ederdim ama üniversitede hep tam not aldım.

0

matematik dersi zor bir ders evet kafa yoran mantık gerektiren bir derstir ama kimilerine göre de çok kolay dır

0

evet matematik kolay bir derstir,
insan küçük yaşta öğrenmek için çabalasada,büyüyünce matematik hayatın verdiği tecrübelerle,matematik basit olur.

0

bana göre cidden zor. matematik hocadan hocaya yada konudan konuya değişkenlik gösteriyor. sayısalcı olmama rağmen matematiği yapamıyorum maalesef ama dershane ile desteklendiği zaman iyi sonuç alınıyor.

0

matematik dersi, birçok kişinin pek sevmediği ve şikayet ettiği bir derstir. kimisi zor olduğu için sevmez kimisi için ne gereği var diye sevmezler. matematik bilen için kolay bilmeyen için zor olan bir şeydir. matematik dersinde çalışanlar başarılı olanlar var. yani o derse anlıyorsan ve başarıyorsan o ders senin için kolaydır. ben matematiği pek sevmem. not olarak iyiydim. testte ise sıkıntılar çekiyordum. yani sonuçta sevip sevmek de yetmiyor. senin o derse ilgin olman gerekiyor. matematiğe karşı ilgin varsa merakın varsa başarılı olursun. bilirsen matematiği kolay gelir bilmesen de zor gelir.

1

kolay yada zor senin ilgi alanın yeteneklerin özendiği insanlar gibi sebeplerce değişir tabiki fikrimce

1

insanların bazıları sol beynini daha aktif bazıları da sağ beynini daha aktif kullanır sol kısmı kullananlar matematiği daha kolay ve etkin öğrenirken , sağ beynini kullananlar sözeli daha etkin ve kolay öğrenirler...

0

matematik kişinin çalışmasına bağlı olarak kolay veya zor olur. çalışırsan ve günü gününe tekrar yaparsan aslında kolay bir derstir.

0

bu soruya net cevabı yok bence bana zor gelmemişdir ama bana tarih çok zor gelirdi okul zamanlarında

0

matematik kimine göre zor kimine göre kolay bir ders sen tekrar edersen eve gelince formüller aklında kalır ve kolaylaşır tekrar etmez isen çalışmaz isen zorlaşır tabi ders çalışmak lazım ders çalışırsan çalışırsan her ders kolaydır bence.

0

kolay ya da zor demek yanlış olur fikrimce.
matematik kimine göre zor kimine göre ' daha ' kolaydır diyebiliriz. çünkü matematik ezberden çok yoruma dayalı bir derstir. örnek veriyorum; türkçe gibi sadece ezber yaparak olmaz. hem formülleri ezberlemek hem de onları doğru sorularla ilişkilendirmek için yorum yapmak gerekir. sonuç olaraktan yorum yapabilme yeteneği düşük biriyseniz, ezberciyseniz zannımca biraz daha zorlanmanız olasıdır.