0

hayır. haksız bir kazanç olduğunu düşünüyorum.

0

bence haketmeleri için biraz ülkemizi gururlandırmaları lazım bu oyunla ve bu hocayla böyle giderse baya sıralamada düşecez doğru düzgün top oynayan bir milli oyuncumuz yok bence bir an önce lucescunun biletinin kesilmesi fikrindeyim türkiyeye bir türk hoca lazım bence ersun yanal milli takımın başına gelmeli birazda olsa toparlicağına inaniyorum ben yoksa böyle olmayacak gelen geçen bizi yeniyor herkese yenilelim futbolcularda hala primlerini alsın bence artık galibiyet alana kadar prim verilmesin bunedir ya her maç yenilsinler bide üstüne bir sürü para alsınlar önce oynadıkları oyunu geliştirip galibiyet alsınlar daha sonra ise primlerini hakederek alsınlar.

0

hak etmiyolar hiç, eski milli takıma lafım yok ama bu milli takım ne yaptı da hak ediyor anlamış değilim, ampute milli takımına bakarak utansınlar.katıldığımız son avrupa şampiyona'sında kime kaç prim verilecek bunun kavgası yapılır mı ya?. milli duygularla sen o sahaya çıkıyorsun, koskoca türk halkını temsil ediyorsun sahada ve istiklal marşı'mız okunuyor ne gurur verici bir durum ya.ben onların bu kavgasını hatırladıkça utanıyorum ya, uçakta bile kavga yapıyorlar ve sonra dönüp devletten yardım alıyorlar hiç bir varlık göstermeseler bile.2002 ve 2008 yıllarında gelen başarıları hatırlayalım,para prim ne kadar olacak veya kim oynayacak ben niye oynamıyorum ben niye alınmadım gibi sudan sebeplerle gündem olmuyordular hiçbir zaman.oynayan da oynamayan da desteğini takıma yansıtıyordular, kapatiseleri sınırlı olsalar bile.daha ufacık sorunları çözemiyoruz, bunlar da büyüyerek gündemi meşgul ediyor.futbolcu futboluyla karakteri ile konuşulur, olaylarıyla değil.altyapıya da eskisi gibi daha çok değer vermeliyiz, ülkemizin elde ettiği tek kupa olan uefa kupasında galatasaray'da bir sürü genç yetenek vardı kadroda ve şans da verilmişti hep, başarı da gelmişti.

0

futbolcular normal olarak aldıklarını hak etmiyorlar ki primleri hak etsinler.o kadar para almalarına rağmen hiçbir başarı gösteremiyorlar bir de üstüne üstlük milli formayı giymek çok büyük gurur diyenler şimdi aldıklarını primin derdine düşerler birde bu insanların diğer insanlara örnek olmasını gerekirken kendilerini rezil etmekten geri durmuyorlar.

0

hayır haksız bir kazanc oldugunu düşünüyorum.

0

eskiden milli takımda forma için ter dökülürdü. bayrak için. şimdi prim duyar olduk. ardalı dönemlerde patlak verdi. ardaya teşekkür etmemiz gereken tek şey bu. mevzulara uzaktık.para almıyorlar sanardık.sağol arda turan sayende öğrendik para için ne durumlara düştüğünüz

0

hayır, doğru düzgün oynamıyor, iyi bir başarı elde edemiyorlar. aslında prim vermemeleri lazım.