0

kesinlikle abartılı 90 dk topun peşinden koşauyor adam milyonlarca lira kazanıyor aslında son yıllarda olan bişiy bu eskiden bir gazoza t
futbolcu tutulurdu

0

evet abartılı buluyorum özellikle bir işe yaramaz futbolcuların aldıkları paralar aşırı abartılı.

0

çok abartılı buluyorum. bence haddinden fazla.

0

bence çok abartılı biz ne işler yapıyoruz asgari ücret alıyoruz adamlar zevkle oynadıkları oyundan milyonları götürüyor şahsen ben kulüp başkanı olsam o kadar para vermezdim bir futbolcuya adamlar trilyonlari götürüyor biz asgari ücrete çalışıyoruz napalım nasipte ne varsa onu yeriz :)

0

futbol globalleşen dünyada hızla gelişen bir oyun ve bu oyunda başarı adına dünya servetlerini yığıyolar takımları yöneten patronlar, futbolcular çok abartılı paralar alıyorlar.dünya'da o kadar aç insan var ki, o futbolcular'ın aldığı paralar çöpe atılmış gibi israf oluyor.onları düşünüp bazı şeyler de kısıtlamalar getirilmeli, o kadar para az buz değil ya.

0

aldıkları para konusunda bencede abartılı fakat bu konuda fiyatı belirleyen kendileri olmadığı için o yüzden onları değil bu organizasyonları düzenleyenlere söylemek lazım bunu.

0

buluyorum ama onlar da kar kış demeden futbol oynuyorlar. yaralanmalar,küfür,taraftar saldırıları da cabası.yurt dışından teklif alıp gidiyorlar,adamlar da çalışıyorlar oturdukları yerden almıyorlar ki.

0

böyle gelmiş böyle gider bunlar çok fazla alıyor hadi düşürelim demezler ki bence gereksiz şekilde para alıyorlar hemde.