0

ben faturalı hat kullaniyorum daha iyi oluyor kontorlu olunca hemen kesilme durumu oluyor faturalı hatlarda belirli bir meblayı tercih edersen dakka durumu var zaten ona göre kendini ayarliyorsun kontör de böyle bir durum yok faturalı hat tercihimdir.

0

faturasız hat bence gereksiz yani ona vereceğim parayla eve erzak alırım

0

ben bayadır faturaliyim suan güzel internetim bittiğinde ek internet alabiliyorum öbur türlu paramız olmadığı zaman paket alamicağimiz için faturali hat diyorum.

0

ben faturasız hat kullanıyorum daha önce faturalı hat kullanmıştım ve faturama ek bir sürü para ödedim gereksiz buldum yani benim yapmış olduğum bir harcama değildi ama kat kat para ödedim gereksizdi şimdi faturasız hat kullanıyorum ve gayet memnunum paramın ödediğim kadar kullanıyorum gayet güzel yani

0

faturasız hat ne kadar para koydugun belli kaziklanmiyon bide bazen paran olmuyor fatura olsa üst üste gelir faturasız san öyle bi dert yok sonra yüklersin avantajları çok faturada bedava internet az faturanızda çok var

0

yaşamına göre değişir ama faturalı hat daha kullanışlı ve emniyetli,

0

aklınız varsa faturasız. faturalıyım bir ay bile dedikleri fiyatı ödemedim yok şu ücreti yok bu ücreti. faturasız alacaksın olduğu kadar kullanacaksın.

0

yıllardır faturalı hat kullanıyorum, faturalı hat.